Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok egy ilyen lányhoz?
Figyelt kérdés
Kb. 165cm magas, 74kg, hosszú barna haj, fekete/barna szem, kerek arc
Smink(szemp.spirál, szemhéj púder, corrector)
2013. máj. 3. 23:01
11/28 anonim válasza:
Csatlakozom utolsó válaszolóhoz! Mutasd magad!
14/28 anonim válasza:
Nem baj, ha dagi vagy! Van aki azt szereti.
15/28 anonim válasza:
Nem feltétlenül dagad,az egyik barátnőm 75 kiló de semmi sem látszik rajta,kimondottan soványnak mondják.
Vastagok a csontjai de nincs rajta háj.Az ilyen esetekre is gondoljatok,meg arra hogy nem mindegy hogy milyen a zsíreloszlás.
16/28 anonim válasza:
Miért pontoztatok le? Mert őszinte voltam? Bocs, de a 74 kg akkor is sok. Nekem nem tetszene egy ilyen arányokkal rendelkező lány, bocs. De nem kezdtem el dagadtozni...
17/28 anonim válasza:
Én is ilyen voltam. Azóta fogytam 12 kilót, de ugyanolyan zsírdisznónak nézek ki. Amúgy szerintem is dagadt vagy, meg én is...
18/28 anonim válasza:
rohadt ocsmány lehetsz ha még egy képet sem mersz megmutatni!
19/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kimondottan kövér, mindössze van rajtam mit fogni...
Barátom is volt már, nem is egy.
Akik meg bunkóznak, azoknak grat és csak annyit üzenek, hogy ássátok el magatokat!
2013. máj. 3. 23:23
20/28 anonim válasza:
ha én azt mondom hogy kockás hasam van és barna hajam akkor te meg tudod mondani hogy jól nézek-e ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!