Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bájos ha egy lány zongorázik? Vagy inkább gitározzon vagy hegedüljön?
Figyelt kérdés
én zongorázom :) ez tetszik a fiúknak?2013. máj. 3. 20:26
11/25 anonim válasza:
Attól hogy valamilyen hangszeren játszik egy lány attól nekem nem lesz bájosabb.
Nem ez dönti el.
12/25 anonim válasza:
Nem szeretem a hangszereket 20 év alattiaknál
a gőgösség jelképe nálam főleg a hegedű
(sok nagyon dúsgazdag gőgös évfolyamtársam volt mindtől hánytam ők meg a hangszerektől hánytak csak a a szülők kényszerítették tudjátok :) )
Én ha megtehetném szaxofonoznék v trombitáznék
13/25 anonim válasza:
Imádnám, régóta meg szeretnék tanulni a hangja miatt, de egyrészt már lecsúsztam a gyerekzenész dologról, másrészt nincs idő, harmadrészt meg pénz :D
14/25 anonim válasza:
Há' inkább chellózzon, amíg én cimbalmozok! Öcím közbe nagybőgőzik, faterná a hegedű, nagyfater harmonikál aztán mehetünk a lakziba, muzsikáááni.
15/25 A kérdező kommentje:
aá :D mindenki mást mond
2013. máj. 3. 20:43
16/25 anonim válasza:
Mit csodálkozol hogy különbözünk? Droidok legyünk?
17/25 anonim válasza:
Én gitározok. Szívesen megtanítanék így lányt gitározni. De szerintem az alap hogy furulyázzon :DD
18/25 anonim válasza:
Ha valaki azért akar zenélni,hogy bárkinek is tetszen az már régen rossz és sajnálni tudom az olyanokat. A zene és a hangszerek azért vannak hogy az ember örömét lelje benne. Számomra a hangszerem egy másik világot jelent. Amikor rajta játszok megszűnik a külvilág és teljesen kikapcsolódok. Téged csak sajnálni tudlak...
19/25 anonim válasza:
Én gitározom, de mindigis zongorázni akartam.
Sztem a gitár csak a pasiknál vonzó, mert nem nagyon tapadnak:DD
20/25 anonim válasza:
Nehogy abba hagyd! :) Én örülnék neki, ha a párom tudna zongorázni, engem is vonz a dolog, csak nem megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!