Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha egy 39 éves csavonak kb. állva 10 cm farka van?
Igen, az a legtöbb nőnek kicsinek számít.
De vannak nők (őket kell megtalálni), akiknek ez nem okoz gondot.
Miért lenne gáz?
Ez van, ezt kell szeretni. Senki sem válogathatja meg, hogy milyen és mekkora végtagokkal szülessen. Amúgy tényleg vannak olyan nők, akik kifejezetten a kisebbet preferálják.
Vannak nők akik kimondottan a kis méretű pasikat kedvelik. Én már találkoztam több ilyennel, engem simán leráztak az adottságom miatt.
A lényeg, hogy ez nem az életkortól függ! Tök mindegy, hogy 20 éves, vagy 63 éves vagy!
Ha két, egymásnak megfelelő partner egymásra talál, akkor semmi gond, különben nem életkorfüggő a dolog!
ugyan már minden mérettel lehet kezdeni valamit
nem gáz egyáltalán N
Ha te vagy a partner, akkor meg csak erősítsd, hogy neked megfelel (ne mondogasd, hanem inkább élvezd a szexet), attól megjön az önbizalma. Ha meg esetleg nem élvezed, akkor keress meg priviben.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!