Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén szólva ilyen férfi modellnek szerintem elmehetsz, mert az arcod tényleg szép, megtesti adottságaid vannak, de nem jönnek be a páwák, mondjuk ezekből a képekből nem tűnsz nagyon annak,de van egy kis beütésed. Nekem személy szerint a férfiasabb fiúk jönnek be, szal kis borosta vagy valami izmosabb, csak a lényeg hogy lehetsz kb olyan 14 éves ahogy kinézel. Ez általában az ilyen mondelleseb alkat. De nyugi, sok embernek bejön ez a stílus is:) Csak ne legyél nagyon elszállva magadtól, mert hát az sokat levon, bármilyen jól is nézel ki.:) Amúgy az szerintem is hülyeség, meg énis pöppet lenézem azokat az embereket/általában pasikat, akik lehomokosozzák a másikat, csak mert irigyek a kinézetükre, vagy unalmukban a másikba akarnak belekötni-.-"...általában az ilyen fiúkkal mint te az lehet a baj, hogy hetente váltogatják a barátnőiket, és a megcsalásokról még nem is beszéltünk..na mindegy bízom benne hogy te nem ilyen vagy, és nem vagy elszállva magadtól..a remény hal meg utoljára, én még reménykedem hogy vannak normális srácok is ebben a kategóriában:""D nem lesz gondod a külsőd miatt. sok sikert!!
16/L
"partvis haj"!!:DD
Sajna, de nem jössz be!
Szerintem nagyon cuki vagy! :)
De fogadd meg a tanácsomat, pusztán jó szándékból mondom: ne kövesd a divatot. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy középkori ruhákban járj, hanem hallgass a szíved diktálta érzésekre, hogy legyen saját stílusod, ízlésed és világod. Ha a tömegcucc miatt veszel fel valamit, meg mert divat, akkor mért pont téged válaszana valaki? Nagyon szép vagy (öszintén mondom), és ha kialakítod a saját személyiséged, pusztán csak hogy ne legyél egy a sok közül, akkor még jobban megszépülsz, mert az egyediség is egyfajta szépség, és ha mindkettöd megvan, akkor álombarát lesz belöled! :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!