Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem ellentmondásos egy kicsit?
Erre csak az a normális válasz, hogy ugyanez a helyzet a túloldalon is. A legtöbb fiú is azt mondja, hogy legyen a lány aranyos, kedves és maximum hozzáteszi, hogy valamilyen alkattal rendelkezzen.
Mindkét oldalon vannak egyébként olyanok, akik valóban csak a külsőséget nézik, esetleg még az "értékeit" (ha érted), de ez már a kisugárzásukon látszik.
már bocs,de a fiúk is ezt mondják..
amúgy vmennyire számít a külső bárki bármit mondhat!
Én sem vagyok felszínes, de azért ne legyen zsíros a haja, ne legyenek lepedékesek és barnák a fogai, ha zsírosodik, pattanásosodik a bőre, akkor meg kezelje. Ne lógjon ki méteres, sárga zsír a füléből. Ne legyen gombás.
Igen, minden lány a külsőre utazik, mint a fenti is bizonyítja :DDD
(nekem egyébként sem a magasság, sem a testalkat nem mérvadó, csak legyen igényes, ennyi)
17/L
Általában nekünk is elég hogyha kinéz valahogy a lány, nem kell hercegnőnek mittudomén minek lennie, csak hiába mondod nekik egyik fülükön be a másikon ki...
20f
Amilyen embereket látok nap mint nap, csoda lenne, ha egy kicsit is külsőre normálisabb fazon jönne szembe velem az utcán. Nekem számít a külső. Ha nem izgat külsőre, nem tudok hozzá vonzódni. Ha ez meg van,akkor a következő lépcső a belső tulajdonságok.Itt el lehet bukni. Szóval nézzen ki valahogy és fogjon meg belsőre is.Ha ez meg van,akkor márcsak a béna szexszel tudja elrontani.
Mivel már az első lépcsőn akadály van,így forever alone van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!