Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi mellméret?
Figyelt kérdés
Miért nincsen valami értelmes rendszer mell(tartó) méretezéshez?
Pl:
A legkisebb az 1, utána 1.1, 1.2, 1.3 stb...
(Nemrég kérdezték hogy a huazonhatbés túl kicsi-e)
2013. máj. 2. 16:21
1/6 anonim válasza:
Mert a nők logikátlan ezért kellett egy olyan melltartó méret rendszer ami szintén logikátlan, így jól megvannak egymással.
Ha logikusan lenne megszabva a melltartó mérete akkor azt se tudnák mit csináljanak.
2/6 anonim válasza:
szerintem nem logikátlan, és ezt férfiként mondom :)
5/6 anonim válasza:
Mi a baj a mostani méretezéssel? Szerintem teljesen értelmes. Kell a körméret, hogy milyen hosszú legyen a vízszintes pántja, és kell a kosárméret, hogy mekkora az ember melle.
Van ahol egyébként nem így méreteznek, pl. a kínaiban s, m, l, stb. Na ott például én nem tudok melltartót venni, mert nem olyanok az arányaim.
6/6 anonim válasza:
Mindent "bebonyolítanak" :D már mindenki így szokta meg. Meg azért ugye nem mindegy milyen a kosár. Pulcsiban sincs egyes, meg kettes... (sajnos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!