Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinaljak ha meghallotam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak ha meghallotam hogy anyamek szexelnek de ok nem tudjak?

Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 14:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
És ez miért gond? Nem értem. Mindenki szokott szexelni (vagy aki nem, hát az az ő baja), ez egy természetes dolog. Kb. úgy hangzik, mintha azt kérdeznéd, hogy hallottad valamelyik szülődet fingani a WC-n, most mit csinálj.
2013. máj. 1. 14:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Semmit. Örülj, hogy a szüleid boldoggá tudják tenni egymást még mindig.

Ha rendszeresen nyitva hagynák az ajtót, akkor tegyél célzást. Mondjuk hogy: "Napok óta rosszul alszom, bocsi, ha valakit felébresztettem a járkálással". Ha napközben erről beszéltek, este biztosan eszükbe fog jutni, hogy gondosan zárják az ajtót. És így nekik se kellemetlen. Nem kell tudniuk, hogy már hallottad őket.

2013. máj. 1. 15:38
 13/14 A kérdező kommentje:
amugy nappal volt ugy volt hogy én ettem a szobámba meg tv néztem csukott ajtónál és kihoztam a tányért gondolom ők nem hallották és nekik nyitva volt az ajtójuk és hallottam aztán vissza mentem a szobámba halkan hogy ne hallják
2013. máj. 1. 19:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor aztán végképp ne bántsd őket :-) Kétlem, hogy gyakran van erre idejük-idegük, hogy napközben csak úgy szeretkezzenek egy jót.
2013. máj. 1. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!