Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnatok segiteni? Ketsegbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnatok segiteni? Ketsegbe vagyok esve! L/14. Tobbi lennt

Figyelt kérdés

Egy 27 eves srac allandoan zaklat!

Na az h elosszor csak beszelgettunk majd tslizni ezt kovetoen smarolni akart!

Es nem fogjanfel h en nem akarok tole semmit!

Es mar nagyon idegesit!!

Es tudom h csak meg akar fektetni!!!

2013. máj. 1. 09:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

LOOL!? hogy innen?? Fuhuuuahahhaha, na most már lese tagadhatják egyesek milyen beteg/loser emberek járkálnak itt..

!!!csak találnám meg azt a kérdést, ahol valami 40 éves csávó dumált hogy ő mindent megadna, akkor mennyi esélye lenne 17-25 éves lányoknál. Háát igen 40 évesen (meg akkor már 27 évesen de főleg 40)itt ilyen abberált kérdést feltenni, igazi férfias viselkedés, biztos egy magabiztos, határozott személy lehet, főleg miután lecsitrizte azokat akik nem jöttek volna össze vele, meg hogy neki milyen jó 20 éves barátnője volt el se tudják képzelni, amiből persze következik hogy itt érdeklődik ilyesmi iránt.. logikus..

2013. máj. 1. 10:14
 12/18 anonim ***** válasza:
Ó, #11-es, az még hagyján :D Én találkoztam már itt olyan 40es pasival, aki állítása szerint 35 évesen megfektetett egy 14 évest is :D Én nem értem a mai világot... A szülők miért engedeik a kis 10-14 éveseknek,hogy felügyelet nélkül netezzenek? Aztán meg csodálkoznak, ha történik valami baj... A kedves kérdező is látszólag jót szórakozik a saját problémáján, pedig könnyen lehet nagyon rossz vége is a dolognak... Remélem legalább a lakcímedet nem adtad meg neki...
2013. máj. 1. 10:20
 13/18 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Irj nyugodtan, oké. Ha ez könnyit a lelkeden, amúgy meg tiltsd le őt itt ha már itt irogat.
2013. máj. 1. 11:35
 14/18 A kérdező kommentje:
12 szerinted en ennyire hilyen vagyok?? Kepet sem kuldtem neki es meg az igazi nevemet sem astam meg!
2013. máj. 1. 11:44
 15/18 A kérdező kommentje:
*adtam
2013. máj. 1. 11:44
 16/18 anonim ***** válasza:
Akkor jól tetted :P
2013. máj. 1. 12:21
 17/18 A kérdező kommentje:
annyira hülye azér nem vagyok h mindent elmondjak magamról!
2013. máj. 2. 12:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha itt ismerted meg, akkor szerintem ugyanazzal beszéltünk, velem is ezt csinálta egy 27 éves pasi, csak sikerült lerázni úgy, hogy egyszer nem válaszoltam neki, miután azt írta, hogy csókolózni akar velem, pedig kb. 50 üzenetet küldhetett. Szerintem te se válaszolj neki, és egyszer csak le fog szállni rólad. Am én is 14 vagyok.
2013. máj. 2. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!