Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt tudom, hogy milyen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt tudom, hogy milyen egy ferfi aki ert a nokhoz. De milyen egy no aki ert a ferfiakhoz? Mit csinal stb?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 30. 21:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Lényeg hogy ad szabadságot és nem lóg egész nap a pasi nyakán.
2013. ápr. 30. 21:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Hmm.. szexuálisan érted? mert egyébként a mindennapos dolgokban nem tudom hogy lehet-e így fogalmazni hogy érteni hozzájuk.. mert az most vagy azt jelenti hogy én kussolok és azt csinál amit akar és ettől ő boldog, nekem meg nem lehetnek elvárásaim vele szemben VAGY azt jelenti hogy mindig mindent úgy ahogy én akarok. De ilyenek nem léteznek. Nincs olyan hogy ne lenne a két fél között akarati vagy nézetbeli ütközés időről időre. Szexuálisan értek hozzájuk, igen :)
2013. ápr. 30. 22:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Első: ez a szabadságadás elég közhelyes már. Meg akkor ennyi erővel miért nem a férfinek kellene észrevenni magát hogy ha van valakim akkor igenis megfelelő időt töltök vele. Nekem nagy érzékenységi pontom a telefonon beszélgetés/sms kérdése. Nekem nem elég 1 szer beszélni naponta. 3 telefon és 1 sms már oké, vagy 4 telcsizés. Ebből voltak problémák a kapcsolataimba. De megmondtam: ha nem esik jól velem beszélni akkor nem kell velem együtt sem lenni. Ez nekem fontos, és a férfi is igenis tekintettel lehet erre ha olyan hú de fontos vagyok. Ha meg nem akkor hagyjuk egymást.
2013. ápr. 30. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!