Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi okozhatja a menstruáció...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi okozhatja a menstruáció késését?

Figyelt kérdés
Persze a terhességen kívül, hiszen mindig védekeztünk, mégis már 8 napja késik. Régen fordult már ez elő velem, mikor még nem volt pontos, de mostmár csak egy-két napot szokott késni, ennyit nem. Mi lehet ennek az oka? 18/L
2013. ápr. 30. 19:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Stressz, és ez a nagy meleg.
2013. ápr. 30. 19:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem most 9 napot késett,már kezdtünk örülni a párommal,hogy bár még nem terveztük,de jön a baby.Megvettem a tesztet,és ahogy hazaértem a patikából,megjött :( .Egy természetgyógyász ismerősöm szerint a Föld mágneses változása okozhat mostanság a nők többségénél menstruációs problémát.Amit el is hiszek,az ismerettségi körömben pl aki soha nem görcsölt,most a falat kaparja kínjában,van barátnőm,akinek az eddigi 5nap helyett 8 napig tartott,van,akinek hamarabb jött a vártnál,és van,akinek szintén később jött meg.Nekem eddig mindig volt 'előjele' (görcs,mellfeszülés,hangulatingadozás),most semmi,egyszerűen (bár késve) megjött.Ne aggódj,de számíts rá bármelyik pillanatban.
2013. ápr. 30. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!