Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! (csakis ők! ) A ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! (csakis ők! ) A ti szemszögetekből, milyen egy jó férfi fenék, illetve milyen sorrendben nézitek meg a srácot? ( pl. : test, arc stb. )

Figyelt kérdés
Előre is köszönööm :)

2013. ápr. 30. 17:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
1. mosoly 2. arc 3. vádli 4. test alkat 5. fenék ( kicsi és izmos)
2013. máj. 12. 21:59
 12/17 biaaa3 válasza:
kicsi, nagy, kerek, lapos, izmos... kinek mi, én személy szerint a szemet és a fogat szoktam először szemügyre venni, de ez NEM döntő. Lehet egy pasinak lapos feneke, de attól még lehet jó humorú, kedves, amikor kell akkor vad. És ezek fontosabbak.
2013. máj. 12. 22:06
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok a választ :) Még jöhetnek ;) majd a végén csinálok egy statisztikát :D
2013. máj. 15. 00:35
 14/17 anonim ***** válasza:
kicsi,izmos,olyan foghagyma féle.:DD
2013. máj. 15. 18:51
 15/17 anonim válasza:

Hat...nem tudom, engem nem vonz annyira fenék :D

Vagyis nem azt nezem meg egy pasim :D

Arc, szem, es utana lefelé

Es legjobb ha mosolyog ( es persze cuki a mosolya :D )

2015. márc. 22. 22:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Először arc aztán fenék. Amikor hátulról szopom a heréit akkor legalább szép kerek hátsót lássak.
2015. márc. 30. 00:51
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez tökéletes: *-*

[link]

[link] ez a gif aaaaanyira édes :)

A sorrend: Arc, szemek, haj, mosoly, test

2015. márc. 30. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!