Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nemertem miert tagadhassa le,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemertem miert tagadhassa le, hogy van baratnoje?

Figyelt kérdés
eloszor is en meleg vagyok es van egy haverom o azt alitja magarol,hogy nem az es szaz szazalekra tudom,hogy van baratnoje is. a lenyeg,hogy tudja,hogy szerelmes vagyok bele es ki is mutatom, megcsokohatom meg minden. kerdem tole van baratnod erre azt mondja hogy nincs,kozbe tudom,hogy van neki,ez biztos hogy van neki.miert tagadja ezt le elottem? mi lehet evvel a celja?
2009. szept. 27. 19:13
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
te jó ég, én szóhoz sem jutok.
2009. szept. 27. 19:14
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Az ilyet el kéne pusztítani!Nem elég hogy meleg még paraszt is "tagadhassa" paraszt állat!
2009. szept. 27. 19:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért tagadja le, hogy van barátnője?

Először is: én meleg vagyok, és van egy haverom, ő azt állítja magáról, hogy nem az. Száz százalékra tudom, hogy van barátnője is. A lényeg, hogy tudja, hogy szerelmes vagyok belé, és ezt ki is mutatom: megcsókolhatom, meg minden. Kérdeztem tőle, hogy van-e barátnője, erre azt mondta, hogy nincs. Közben tudom, hogy van neki, ez biztos. Miért tagadja le ezt előttem? Mi lehet ezzel a célja?

Na, ez lenne a szöveg nulla, vagy legalábbis minimális hibával(én sem vagyok egy két lábon járó helyesírási kéziszótár, de azért mégis...).

Talán azért tagadja le, mert tetszel neki, vagy mert élvezi, hogy futsz utána. Ezt vele kellene megbeszélned.

17/L

2009. szept. 27. 19:21
 4/7 anonim ***** válasza:
72%

Első válaszoló: a reakciódon hatalmasat szakadtam:DDDDD

19:21-es voltam.(17/L)

2009. szept. 27. 19:22
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
Vagy ő szégyelli hogy meleg, te felvállalod, ez a különbség. A másik meg ha van barátnője ő biszexuális. De érdekes, nem előtted kéne eltitkolni a barátnőjét, inkább a barátnője előtt téged.
2009. szept. 27. 19:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Húba*meg! :D
2009. szept. 29. 14:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt elmesélhetnéd miért 100%, hogy van barátnője. Amekkora intelligencia sugárzik a soraidból, te a Horst Fuchs-nak is elhiszed, hogy 100% japán kardból van a szuper késkészlet, és le lehet vele vágni a Lánchidat.
2009. szept. 29. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!