Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha egy lánynak tiszta heges mindkét keze?
Figyelt kérdés
régebben öngyilkos akart lenni többször is.. begyógyultak a sebek de látszanak azért elég jól a csíkok.. és most már ilyen melegben nem lehet eltakarni se S:2013. ápr. 30. 16:40
11/18 A kérdező kommentje:
egyik kézen végig az egész alkar.. 7-8 helyen
másikon meg kb 3..
2013. ápr. 30. 16:54
12/18 anonim válasza:
Nem a gáz szót használnám rá,inkább a szomorút
De amúgy nem zavarna.
Max annyi,hogy amikor ráesik a tekintetem,utána kedvem lenne megölelni.
13/18 anonim válasza:
#4 másodszorra akkor más módot választott volna véleményem szerint
14/18 anonim válasza:
8#
szerintem mindenki a maga tapasztalatából indul ki, és aszerint válaszol. nekem ilyen volt.
ha neked más, akkor te más választ adsz.
16/18 anonim válasza:
Nem ha fel tudja vállalni (akár idővel) és nem ferdít és hazudozik róla.
17/18 anonim válasza:
Sose kezdenék ilyen lánnyal. Mi lesz, ha szakításra kerül a sor, és öngyilkos lesz? Akkor meg én leszek a paraszt!
Egyébként nem kéne vagdosni magatokat, miattatok általánosítanak! Pedig engem a macskám karmol össze! :P
18/18 anonim válasza:
sajnállak hogy öngyilkos akartál lenni :(
de eggyáltalá NE ZAVARJON ÉS AZ SE HOGY MIT GONDOLNAK MÁSOK
és szerintem NEM GÁZ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!