Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiuk a volt bnöjükkel nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiuk a volt bnöjükkel nem szeretik tartani a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

a volt barátommal szeretném tartani a kapcsolatot. Mikor találkoztnuk városba (véletlenül) és kérdeztem miujság? ÉS nagyon kimérten válaszolt mindenre.

szerintetek tarthatom vele vmennyire a kapcsolatot? vagy hogy puhitsam meg?

Mielött vki megkérdezné vagy leorditaná az arcom:D, nem akarok tőle semmit és semmi ilyesmi szándékom nincs.

2009. szept. 27. 18:57
 1/8 anonim válasza:
Akk meg mit akarsz tőle?:D
2009. szept. 27. 18:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tarthatod.Én is örültem volna ha a volt barátnőm tartja velem a kapcsolatot csak letörölt/ elkerül. Szóval ha a fiú nem menekül akkor tartsd vele bátran.
2009. szept. 27. 19:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha ős is akarja akkor igen.

De ha ne veszed figyelembe,hogy ő kimért, tehát nem akarja veled tartani a kapcsit, akkor nem tudom mit akarsz puhítgatni rajta.

2009. szept. 27. 19:16
 4/8 A kérdező kommentje:

"azt akarom puhítani" hogy régen olyan jól el tudtunk beszélgetni és mondta h ö akarja tartani a kapcsolatot. de ahhoz képest nem csinál semmit. nem ir se msn se sms se nem hiv szall semmi.

de ha én irok msn akkro jol elvagyunk. Csak egyszer találkoztunk város és olyan kimértnek tünt meg feszültnek.

2009. szept. 27. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Hmm... én a múltat nem bolygatom bármilyen jóba is voltunk. Mindenki más típus, sokan nem szeretik elviselni, hogy egy volt szerelmével kell társalognia, és ezzel együtt felkavaródik benne az összes régi szép emlék. Egyik volt barátommal sem tartom különösebben a kapcsolatot. Egyikkel beszélek havonta 1x. Ha ő nem igazán akarja inkább hagyd szerintem. Lehet neki az jön le h te akarsz tőle még valamit.
2009. szept. 27. 20:19
 6/8 anonim válasza:
Én a volt barátommal tartom a kapcsolatot. Nem is akárhogy. Ő alegjobb barátom és mindent megbeszélünk egymással. Jobb is így:) nagyon jó elvagyunk. sokat hülyülünk de komolyan is el lehet vele beszélgetni:) de tényleg mindenki más van olyan is h szakitanak és onnantól kezdvele se szarják egymást. én ezzel úgy vagyok, h ha nem szerelem akkr barátság. másik volt barátommal is tartjuk a kapcsolatot igaz h ritkábban beszélünk mer egymástól távol járunk suliba (100 km) de amikor találkozunk nagyon jó elvagyunk:)
2009. szept. 27. 21:13
 7/8 anonim ***** válasza:

én tartom a volt csajaimmal a kapcsolatot és mindig dumálunk h azóta mi van vele meg minden

szal sztem inkább ez emberfüggő

2009. szept. 28. 14:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! =)
2009. szept. 28. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!