Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú-lány barátságban adnátok tanácsot?
Megeshet, hogy már nem lehetünk szerelmesek? Nagyon imádjuk egymást, fél napot nem bírunk ki egymás nélkül, rendszeresen le is fekszünk. De NEM (!!!) vagyunk egymásba szerelmesek, de tervezzük az összeköltözést, és meg tudjuk beszélni egymással, hogy ki mit művelt mással, bár pici féltékenység van a dologban mind a kettőnk részéről.
De ez egyértelműen nem szerelem. Nincs a nagy lila rózsaszín köd, csak brutálisan nagy szeretet. Sosem tennénk fel a barátságunkat egy járásra. Akkor ez micsoda ez az érzés? Belehalnék, ha elveszíteném! A koromból adódóan már párszor voltam én is szerelmes, meg ő is, és az teljesen más érzés. Ez sokkal jobb, ez több. 27N
valószínűleg megtaláltad a társad egy életre akivel nagyon jó, ne szalaszd el...
egyébként ahogy végigolvastam, erről a témáról már rengeteg amcsi filmet csináltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!