Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most, hogy elindult a rövidnadrágos szezon egyre több fiunál látom, hogy borotválja a lábát. Lányok, ez bejön nektek, vagy csak egy új hóbort, trend?
Figyelt kérdés
Azért ide írtam, mert érdekelne, hogy egy mennyit számit egy randinál, vagy az ágyban, ha teljesen csupasz egy fiu... (a hónom alja, és a fanszőrzetem eddig is borotvált volt)
16/f
2013. ápr. 29. 20:25
31/33 anonim válasza:
Én fiúként gyantázom a lábam is, nekem is sokkal jobban bejön, ha szőrtelen. Érzésre is, meg látványra is. :)
Rövidnadrágból is szívesebben felveszek egy térd fölé vagy combközépig érő feszes skinny fazonú farmert, mert sokkal jobb így az összhatás. :)
32/33 anonim válasza:
Nekem tetszenek a szép kis light-os világosbarnás szőröcskék rajta, de ha valakinek bundás sötét lenne megértem hogy borotválja mert 40 fokban tök meleg lehet, meg pl strand után ott csimbókosan folyik a víz, meg sokáig szárad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!