Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el a tanárnőmet? (lány vagyok)
"Már nem azért a 2 forintért, de gondolj már bele, hogy hány gyerekkel találkozik minden nap. És minő véletlen, pont BELÉD szerelmes"
Ilyen hülyeségekkel ne is foglalkozz! Abszolút ne!
Viszont a másik lány aki utolsóként kommentált, és ajánlottad neki hogy küldjön privit, mert hasonló cipőben jár, mint Te, ő jelentkezett?
ÉN is így voltam...igaz, én a kémia tanáromba voltam szerelmes, aki férfi, de amúgy hasonló helyzet, ugyanis családos apuka...Hogy hogy felejtsd el? Éld az életed, rajtam is csak az idő segített, most már én is eljutottam odáig, hogy néha, amikor meglátom, még meg-meg dobban a szívem, de valahogy beletörődtem, hogy sosem leszünk együtt. Kitartás!:)
15l
Szia! :)
Mázlista vagy...
Én az ofőmbe szerettem bele aki lány és az anyám is lehetne mivel 45 éves!És nem vagyunk rossz viszonyba de jóba se...Szerencsére neki azt hiszem hogy nincs élettársa viszont tetszik neki egy koreai énekes... :p
Nagyon szeretem de nem tudok evvel az egésszel mit kezdeni...Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!