Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves lányok/nők! Járnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves lányok/nők! Járnátok olyan pasival aki Magyarországon minimálbért keres?

Figyelt kérdés
Csak őszintén. Tegyük fel albérletben él, nem dohányzik, nem iszik (pénze se lenne rá), leginkább a netről művelődik, ritkán jár ki, örül ha kijön a hó végére.

2013. ápr. 28. 16:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
igen.. én is dolgozok/tam suli mellet havi 60 000 ret megkerestem vele.
2013. ápr. 28. 16:34
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Azt hogy érted, hogy nem "zsíros" ??

Egyébként nyilván mindegyik a legjobb kapásokat akarja kifogni magának. Ha hülye lenne a kevésbé nyerőt választani.

ez a szaporodni vágyó nőegyedekre hatványozottan igaz. Kölök tartásához azért pénz kell.

Igaz amazoknak meg kalandos élet kell, sok sok világkörüli utazással, nem csak a sarki kocsmáig akarják hogy elhordjon a pénztárcát hatótávolsága. EZ is csak általánosítás....de megállja a helyét valakik körében.

2013. ápr. 28. 16:45
 13/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem a nők hibája az, hogy te ennyit keresel.

Ha olyan helyzetben vagy, hogy ha megfeszülsz, akkor sem tudsz többet keresni, akkor ez van, elfogadható. Azt a nőt kövezd meg, aki még így is lenéz. Viszont ha erőbefektetéssel többet kereshetnél, akkor fölösleges magad sajnáltatni, senki sem fog emiatt felnézni rád. Mind mondtam, én érettségivel, alkalmi munkából, legálisan, 19 évesen kicsit többet keresek nettóban, mint a minimálbér. Heti 16 óra. Néha több, de a nettó minimál már a 16-ból megvan. Érettségivel. Tehát én azt mondom hogy nem kéne belehalnod abba az elvárásba, hogy teljes munkaidő mellett egy kicsit többet megkeress, mint a minimálbér. Ha lustaságból, önsajnálatból vagy kisebbségi komplexusból nem megy, akkor először magadat kéne megváltoztatni, aztán törődj azzal, hogy a nők miért ilyenek.

19/F

2013. ápr. 28. 16:45
 14/20 anonim ***** válasza:

Egyébként nézd meg ezt az oldalt, és csodálkozz rá, hogy a világ java részénél így is gazdagabb vagy, a minimálbéres fizetéseddel. Aztán sajnáltasd magad. ;)

[link]

2013. ápr. 28. 16:47
 15/20 anonim ***** válasza:
Például Kirgizisztánban a te havi jövedelmedből 25 orvos fizetésére telik.
2013. ápr. 28. 16:49
 16/20 anonim ***** válasza:
Mivel többet keresek minimálbérnél, jó lenne ha a párom se keresne kevesebbet nálam. Ha egész életére nem tervez többet, megelégszik ennyivel, nincsenek céljai, akkor őszintén nem az én esetem. Mikor megismertem a párom, csak kicsit keresett jobban a minimálbérnél fősuli mellett, de fiatal is volt, látszott rajta, hogy nem nyugszik bele, többet akar az élettől. Sikerült neki.
2013. ápr. 28. 17:13
 17/20 anonim ***** válasza:
ma 17:13 miért fontos, hogy a pasi többet keressen?
2013. ápr. 28. 17:15
 18/20 anonim ***** válasza:
Alapvetően nem az a lényeg, hogy mennyit keres... Az sokkal fontosabb, hogy hogyan osztja be, amit megkeres és adott esetben, ha van jobb lehetőség hajlandó-e váltani. Tehát azért némi ambíció legyen benne. Mondom ezt úgy, hogy az "egyetemről okoskodom", de természetesen dolgozom mellette.
2013. ápr. 28. 17:53
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem kell, hogy többet, elég, ha annyit, amennyit én. Szerintem a minimálbér nem elég családalapításhoz, én pedig családot szeretnék.
2013. ápr. 28. 19:03
 20/20 anonim ***** válasza:

Azért van olyan elvárásom, hogy a srácnak legyenek céljai az életével (ehhez pedig sajnos többek között pénz is kell), mert a legtöbb olyan pasas, akivel megismerkedtem, és 32 éves létére az igát húzta minimálbérért, megkeseredett, begyöpösödött, igénytelen, szerencsétlen ember volt. Lenézte a nőket, amiért nem kezdtek vele, pedig ez nem csak az alacsony fizetésén múlt.

De ismerek például portásokat, akik, lévén portások, nem keresnek sokkal többet a minimálbérnél, vagy éppen annyit keresnek, de intelligensek, műveltek és van céljuk az életükkel, derűsek. Ott volt például Bíró László, aki teremőr volt a Természettudományi Múzeumban, és habár keveset keresett, igyekezett félretenni, és amikor nyugdíjazták, elment egzotikus tájakra kutatónak. Volt célja az életével.

De gondolj bele, van egy pasas, aki azt mondja: "Szia, alig tudom magamat eltartani, és ez lesz a helyzet 25 év múlva, mert nincsenek ambícióim. Ha gyerekeink lesznek, nyomorogni fognak, mert sosem fogok ennél több pénzt keresni. Legyél a barátnőm." - A pénz nem csak presztízs, hanem a túléléshez kapcsolódó minimum is, és lehet lenézni a nőket, és utálni a diákokat, amiért ők többet akarnak az élettől, mint a puszta vegetálás. Ezért is dolgozik a legtöbb nő ma már Magyarországon, akár egyetem mellett, és többet keresnek sokszor minimálbérnél, mert van rá ambíciójuk. Nem kell úgy tekinteni rájuk, hogy egy székből, ülve szemezgetnek a jobbnál jobb partik közül, mert ez nem így van. Ma már mi, nők is ismerjük a kemény munka világát, és tudjuk, mit várunk el.

Rosszul esett, amit írtál, nem mi tehetünk róla, hogy szerencsétlen az életed. A fizetéseddel még semmi baj nem lenne, a hozzáállásoddal viszont annál inkább, mert eléggé alpári vagy, és ilyennel viszont sosem kezdenék ki. Könnyebb a nőket okolni, igaz?

2013. ápr. 28. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!