Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan lány aki érzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány aki érzet már más lány iránt szerelmet?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 28. 15:16
1 2
 11/15 Joe Makepeace ***** válasza:
0%

Szia kedves kérdező!

Én ugyan fiú vagyok és ráadásul hetero, de szurkolok Neked, ezért azt tudom tanácsolni én is, hogy

1. Először is derítsd ki, hogy mi a véleménye az azonos neműek kapcsolatáról (semmiképpen sem konkrét rákérdezéssel csak utalásokkal)!*

2. Nagyon sok minden alap dolog ugyanúgy működik homoszexuális, és heteroszexuális kapcsolatban is, az alapja is az!

Ahogy az egyik válaszból is kitűnt:

"Hát én eddigi tapasztalataim alapján mindig pofára estem ha elmondtam akkor is ha nagyon jóba voltunk"

Tulajdonképpen ha belegondolunk ez logikus is! Ha valakit válaszút elé állítasz, akkor reagálnia kell valamit, amire nem is igazán van fölkészülve, és elsietett választ is adhat jó eséllyel, amit aztán később még ő maga is megbánhat, ez is olyan dolog ami a heteróknál is ugyanígy működik!

Tehát kedves kérdezőlány, a Szerelmedet, azt a másik lányt meg kell hódítanod, bókolj Neki (először csak óvatosan, pláne hogyha nem tudod a szexuális beállítottságát), udvarolj Neki, Neked már ez is jól fog esni, mert valamilyen szinten már ki is mutatod az iránta érzett vonzalmadat, tudtára adod ezzel is: a konkrét udvarlással!!! Persze arra is lennének tippjeim, hogy én a Te helyedben hogyan próbálnám kipuhatolni, hogy hogyan is áll a lányokhoz, de ez nagyon hosszú lenne most *(ha érdekel küld nekem privit, és akkor kifejtem, persze egyébként is várom hogyha úgy gondolod a privi üzenetedet is, ugyanis drukkolok Neked nagyon és segíteni szeretnék, ezért is válaszoltam, és persze ezért nagyon is érdekelnek a fejlemények is, amúgy volt már egy lány itt a Gyakori kérdések oldalon, akinek sikerült a szerelmével (egy másik lánnyal) összejönnie, és sokat tudtam benne segíteni neki, és most nagyon boldogok, pedig előtte sokat kínozta saját magát, meg sokat vergődött a dolgon, míg végül segítséget kért!

Tudom, hogy nagyon-nagyon nehéz helyzetben Vagy, de tudom hogy sikerülni fog a dolog, (csak tényleg azon múlik hogy Ő is vonzódik-e lányokhoz!)

Fel a fejjel, csak ügyesen, szorítok Neked, hajrá, hajrá, hajrá!!!!

2013. ápr. 29. 17:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Hajrá és drukkolunk. És igen, vagyunk jónéhányan akik lányokba szeretünk
2013. ápr. 29. 19:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Én személy szerint SOHA! De ha te igen akkor nagy valószínűséggel lezbike vagy! :D
2013. ápr. 29. 19:57
 14/15 anonim ***** válasza:
kérdező, hány éves vagy amúgy? nekem is mondta már olyan barátnőm akit szerettem, hogy szeret, de a végén kiderült, hogy csak baráti szinten gondolta. ne hamarkodd el! először derítsd ki valahogy, mert nagyon pofára lehet ám esni!
2013. ápr. 29. 20:26
 15/15 anonim ***** válasza:
most lesz 4 éve hogy szeretem(szerelemből)
2013. ápr. 30. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!