Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm direkt fingadozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm direkt fingadozik elöttem közbe örül neki mint egy idiota. Mi ütött belé? Kezdek kiábrándulni?

Figyelt kérdés

Pár hete elkezdett elöttem pukizgatni,ami nem zavar mert természetes,de tudom hogy direkt csinálja.Volt hogy utána mondta hogy nesze:D

Igényes lány amúgy,de teljesen magam alatt vagyok néha hogy ilyeneket csinál.Nem tudom sírjak e vagy nevessek:)

2013. ápr. 28. 13:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%
2-es vagyok. Ha nem jön be az előző tippem, ajánlom ezt: Kajálj sok-sok mexikói kaját, pl burrito-t, egyél hozzá sok csípős szószt majd tartogasd egy ideig... Aztán ha érzed hogy gázos vagy, állj oda elé és szó szerint szarj az orra alá... Biztos nem fogja utána többet csinálni, bár lehet ezt te már nem fogod megtudni :D
2013. ápr. 28. 13:41
 12/21 anonim ***** válasza:

Próbáld ki vele a holland kemencét!

[link]

2013. ápr. 28. 13:44
 13/21 A kérdező kommentje:

ma 13:41 első nem fail.Én örülnék a legjobban ha az lenne...

ma 13:41 második.Ő 19 éves én 24.Teljesen kész vagyok.Nem tudom poénra vegyem e vagy sem.Tényleg nem tudom néha nevessek e vagy sírjak.Néha egy két puki még vicces is lehet,de ő direkt csinálja.Amúgy nem ilyen,de fogalmam sincs mi ütött belé.Egyszer csak elkezdte:)))

2013. ápr. 28. 13:46
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

a dugás, meg a nyári melegnek nincs köze a fingáshoz kedves kérdező!

döntsd el mit akarsz, mert elég primitív viselkedés a lány részéről N

2013. ápr. 28. 13:46
 15/21 anonim ***** válasza:
87%
Mondom én.. Próbáld meg. Mutasd meg, hogy férfi vagy, fingj olyat az orra alá, hogy kiszáradjon a retinája :D Nem fog többet kötekedni mert látja, hogy egy állat vagy akit jobb nem felbőszíteni :D
2013. ápr. 28. 13:48
 16/21 anonim ***** válasza:

Jéééézusom xD xDxDxDxD Ez kész :D Bocsi, de hangosan felnevettem xD

Mi több mint 5éve vagyunk együtt párommal, de sose pukizok előtte, inkább kimegyek a szobából, ha nagyon kell :D

20/L xD

2013. ápr. 28. 13:50
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Az én pasim az első közös együtt alvást megünneplően csilisbabot főzött, de nem kértem belőle, mert nehogy oda legyen a romantika. Aludni nem tudtam, mert új helyen nehéz, neki persze ment.. Amikor nagynehezen elaludtam egyszercsak reccs, majd szag. Namondom.. szép. De nem csináltam belőle ügyet.

Exemmel mi 3 év után versenyt fingottunk. és?

2013. ápr. 28. 14:00
 18/21 anonim ***** válasza:
82%
Talán szólj neki, hogy ez téged zavar, és kérdezd meg, miért csinálja... :/ szerintem nem vicces, egyáltalán, én megpusztulnék szégyenemben, ha csak véletlenül is kicsúszna egy, még csak nem is a barátom előtt, hanem bárki előtt...
2013. ápr. 28. 14:23
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
HOLLAND KEMENCE aztarohadtéletbe xDDD Ez télleg jó!
2013. ápr. 28. 14:54
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem örülj vele, mert ha nem látja a hatást, bekeményít, és nekiáll tárgyakat lövöldözni a pnájából!
2013. ápr. 28. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!