Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm direkt fingadozik elöttem közbe örül neki mint egy idiota. Mi ütött belé? Kezdek kiábrándulni?
Pár hete elkezdett elöttem pukizgatni,ami nem zavar mert természetes,de tudom hogy direkt csinálja.Volt hogy utána mondta hogy nesze:D
Igényes lány amúgy,de teljesen magam alatt vagyok néha hogy ilyeneket csinál.Nem tudom sírjak e vagy nevessek:)
Próbáld ki vele a holland kemencét!
ma 13:41 első nem fail.Én örülnék a legjobban ha az lenne...
ma 13:41 második.Ő 19 éves én 24.Teljesen kész vagyok.Nem tudom poénra vegyem e vagy sem.Tényleg nem tudom néha nevessek e vagy sírjak.Néha egy két puki még vicces is lehet,de ő direkt csinálja.Amúgy nem ilyen,de fogalmam sincs mi ütött belé.Egyszer csak elkezdte:)))
a dugás, meg a nyári melegnek nincs köze a fingáshoz kedves kérdező!
döntsd el mit akarsz, mert elég primitív viselkedés a lány részéről N
Jéééézusom xD xDxDxDxD Ez kész :D Bocsi, de hangosan felnevettem xD
Mi több mint 5éve vagyunk együtt párommal, de sose pukizok előtte, inkább kimegyek a szobából, ha nagyon kell :D
20/L xD
Az én pasim az első közös együtt alvást megünneplően csilisbabot főzött, de nem kértem belőle, mert nehogy oda legyen a romantika. Aludni nem tudtam, mert új helyen nehéz, neki persze ment.. Amikor nagynehezen elaludtam egyszercsak reccs, majd szag. Namondom.. szép. De nem csináltam belőle ügyet.
Exemmel mi 3 év után versenyt fingottunk. és?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!