Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egy Disney mesehősbe lettem szerelmes? Teljes hülye vagyok?
oké, akkor majd eztán fel fogtok nőni, mást nem tudok mondani,
azért tetszik, mert bizonyos dolgokkal felruházzák őket, N
Látszik csak 13 vagy..
Nem igaz hoyg nem lehet megérteni hogy pont ide lehet iyleneket írni.! Menj inkább aludni
Ajh, dehát tényleg nem mindegy. Mert Aladin pl kis hazudós, kicsapongó típus, nála lenne esélyed. Eric herceg mondjuk eléggé bele van zuhanva Arielbe, de ha jó a hangod, lazán leveszed a lábáról, plusz lehet unja is már a kis hableányt.
Mulan pasija családcentrikus, szerintem ha ő az, mondj le róla. Belle hercege nem csalná meg Belle-t, mert tök sokat várt rá, ráadásul megszabadította az átoktól, gáznak tartaná félrekufircolni ezek után.
Hamupipőke férje megkapható, de erősen lábfetisiszta, so ha róla van szó, akkor ápold a lábad, ő arra bukik.
Csipkerózsika párja erősen nekrofil hajlamú, halottnak kellene tetesd magad, vagy mint aki régóta alszik, mert ez a mániája, ő már a beteg kategória, szerintem hanyagold. Hófehérke hapsija ugyanez...
Úgyhogy nagyon nem mindegy, herceg és herceg közt is vasn különbség !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!