Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha szeretek magamról néha képeket küldözgetni?
Figyelt kérdés
a testemről...
21/L
2013. ápr. 27. 21:34
43/55 A kérdező kommentje:
Annak küldtem aki privátban kérte. Plusz most annak aki azt írta "kamu!!!". Ha most mindenkinek elkezdeném küldeni aki ide írt, akkor olyanoknak is lehet hogy újra elküldeném akik már megkapták, hiszen nem látom mindenki nevét. :)
2013. ápr. 27. 21:57
44/55 A kérdező kommentje:
Egyébként jó hogy a kérdésre válaszoltatok, tényleg...!
2013. ápr. 27. 21:57
45/55 anonim válasza:
Nem gaz!!Nekem még majd küldhetsz :D
46/55 anonim válasza:
ezért modntam, hogy egyszerübb lenne ide kirakni a képet. mert én sem kaptam semmit... :) és akkor nem kellene egyesével végigküldened mindenkinek
47/55 anonim válasza:
Amúgy szerintem nem gáz! Mondjuk lehet azért mondom, mert a másik nemhez tartozom :D De ha fejed nem látszik és élvezed, hogy dícsérnek - amibe szerintem semmi rossz nincs - akkor oké a dolog :) de szerintem egy lány válaszára ebben az esetben érdemesebb adni talán!:D
48/55 anonim válasza:
akiknek elküldted visszaírsz?:) vagy sokan írnak?:D
49/55 anonim válasza:
Internetes képet küldözgetsz szerintem magad helyett...
50/55 anonim válasza:
Most sze.mét leszek :D Itt a kép. Szerintem ezt gyorsan törölni fogják :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!