Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez csak nekem furcsa? Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak nekem furcsa? Én vagyok régimódi, vagy az ilyen lányok ribancok?

Figyelt kérdés
Mikor egy magát ártatlannak beállító lány arról beszél, kivel, hol, hogyan, mikor du.gott. És ezt fűnek-fának elmondja.
2013. ápr. 27. 14:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Na kérdező...Úgy néz ki ómódiak vagyunk(mint a mesében) be gyűjtenek minket,és valami egészen mást készítenek belőlünk...
2013. ápr. 27. 15:37
 12/17 anonim ***** válasza:
nem. csak más a szemléleted ebben a tekintetben és kész. ez egyáltalán nem probléma. 'Élni és élni hagyni' ahogy a mondás tartja :)
2013. ápr. 27. 15:39
 13/17 anonim ***** válasza:
40%

Régimódi vagy, bár sokan gondolkoznak hozzád hasonlóan ma is (sajnos).

Egyszerűen valakivel megengedőbb vagy, mint mással, olyan dolog miatt, amiről az illető egyáltalán nem tehet, nevezetesen hogy fiúnak vagy lánynak születik-e.

Ez így nagyon visszás és vélhetően nincs túl nagy igazságérzeted, ha erre még nem jöttél rá.

2013. ápr. 27. 15:46
 14/17 anonim ***** válasza:
22%
Ribancoké a világ ehhez mindenki szokjon már hozzá!
2013. ápr. 27. 15:47
 15/17 anonim ***** válasza:
#5 Nem az a baj, hogy kibeszélitek, mi is állandóan kibeszéltük, sőt, még manapság is kibeszéljük a nőügyeket és a szaftosabb témákat időnként, de ezt összeülős, sörözgetős, vízipipázós, lazítós találkozókon, egymást közt tesszük. De az utcán hagy ne kelljen már azt hallgatni, hogy kit hogy meg hányszor kúrtak szét a hétvégén :D 23/F
2013. ápr. 27. 18:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Hidd el, előző, hogy én se vagyok kíváncsi mások nemi életére, pláne nem vadidegenékre. Vadidegen lányokéra, de vadidegen fiúkéra sem.
2013. ápr. 27. 18:42
 17/17 A kérdező kommentje:
16-os! erről írtam, erről van szó, de azért én vagyok a régimódi. Klassz. Csak mert nem tárgyalom ki, hogy éppen kivel voltam, vagy hogy ha van párom nem dicsekszem az intim dolgainkról.
2013. ápr. 27. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!