Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszoptam a kollégámat. Kár volt?
Figyelt kérdés
31 éves, nős pasi vagyok. A kollégám 25 éves, helyes, sportos... A vállalat mosdójában leszoptam. Ő kért meg rá, én meg belementem... Hülye vagyok, amiért élveztem? Ugye ettől nem vagyok meleg?2009. szept. 26. 19:02
2/13 anonim válasza:
dehogy vagy meleg, csak szereted a f@szt
3/13 anonim válasza:
nem biztos hogy homoszexuális vagy lehet hogy biszex mert aki csak a nőkhöz vonzódik az semmifajta testi kapcsolatot nem létesít egy férfival és ahogy beszéltél róla...jobb ha nem mondom mindenesetre ha a feleséged lennék és megtudnám tuti hogy elválnék tőled és szerintem tényleg mondd meg neki mert ha több férfivel is lesz ilyen"véletlenül" abból már nem fogsz jól kijönni.
4/13 anonim válasza:
Neked kell eldöntened h kár volt-e.Szerintem elég annyit mondani,hogy ha ez kiderül lehet a feleséged elhagy.Végül is érthető lenne az is.
5/13 anonim válasza:
Biszexuális vagy, nem meleg.
De ne csodálkozz, hogy ha a nejed megtudja, akkor elhagy.
8/13 anonim válasza:
szerintem ez gusztustalan és kamu:)
9/13 anonim válasza:
Nem meleg,csak szereti a kemenyf@szu noket :D
10/13 anonim válasza:
hát sztem meleg vagy. :\ most oké, hogy csak biszex, de az is 100% homár, csak épp szereti a puncit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!