Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell egy lányhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell egy lányhoz odamenni? Mit kell neki mondani?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 26. 15:47
 1/9 anonim ***** válasza:
menni már csak tudsz:) mit mondj? mutatkozz be, aztán ami érdekel.. nézd meg a többi ilyen kérdésre a válaszokat, am meg mond meg h megszeretnéd ismerni, mert szimpi..:)
2013. ápr. 26. 15:53
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

"Szia,már régóta tervezgetem h idejövök Hozzád,szeretnélek jobban megismerni Téged és ha Te is benne vagy,talákozhatnánk :D "

Nekem ez a duma jönne be,nem nyomulós és õszinte :)

De,kedves Kérdező :fõ a magabiztosság,mosolyogj és légy bátor...tudod Aki mer az nyer...

Sok sikert 18L

2013. ápr. 26. 15:56
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
azt feltétlenül mondd oda a végére, hogy "kettőspont Dé"!
2013. ápr. 26. 15:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Nah igen.Ha már belekezdesz ne pánikolj.Szépen artikuláltan beszélj ne hadarva.
2013. ápr. 26. 16:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Köszi 3mas xD valahogy ironikusan hangzik ;)

Amúgy attól is függ,hány évesek vagytok-válaszomat kiegészítve

2es voltam.

2013. ápr. 26. 16:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Gyakorlatilag mindegy. A lényeg, hogy a jó ízlés határain belül maradj és ne legyél bunkó, se beképzelt! Kicsit bókolhatsz, de ne vidd túlzásba!

Valami ilyesmire buknék:

Szia! Ne haragudj, látom hogy te is egyedül vagy, leülhetek melléd? ...

Szia! Már többször is láttalak errefelé és legutóbb megfogadtam, hogy ha megint látlak, ide jövök bemutatkozni. Nem baj? ...

Szia! Tudom, hogy nem illik, de arra gondoltam, hogy megihatnánk egy kávét itt szemben! ...

2013. ápr. 26. 16:05
 7/9 Beviz Elek ***** válasza:

Szerintem nem jó ha itt megkèrdezed, majd a kedvenc szövegekböl benyögsz egyet. Utàna milesz? A vàlaszolók nem fogjàk a kezed...

Az a fontos hogy legyèl hatàrozott, pozitìv legyen a kisugàrzàsod ès ne netes dumàkkal menj oda hanem azt mond ami kikivànkozik belöled.

Legrosszabb esetben mi lesz? Elzavar. Na ès akkor? Az esèlyt megadtad, majd lesz màsik!

2013. ápr. 26. 16:13
 8/9 anonim ***** válasza:
A jó ízlés határain belül maradva kb. teljesen mindegy, hogy mit mondasz neki (nyilván a "cső, jössz dugni" megszólítás ezen a határon jóval túl van). A lényeg inkább, hogy hogyan adod elő. Amúgy is, ha szimpatikus vagy a lánynak külsőre, és az előadásmódod sem az a bunkó gyerek stílusú, akkor simán elbeszélgethettek.
2013. ápr. 26. 16:15
 9/9 anonim ***** válasza:
#2es és #5ös, annak szántam :D #3as voltam
2013. ápr. 26. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!