Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó lesz ez az alak nyárra? Hány kg-nak tippeltek?
Illik az alkatomhoz ez a fürdőruha? Kicsit széles a csípőm és lehet a csíkok csak hangsúlyozzák ezt... 170 centi vagyok. Egy érdekesebb kérdés lányoknak, ti elcserélnétek a saját alkatotokat ilyesmire? Bár én annyira nem vagyok elégedett magammal mégis ritkán látok olyan testet amit elcserélnék a sajátomra, nem tudom ti hogy vagytok vele :)
Ha azt a bugyilehuuo mozdulatot strandon is elsutod, akkor nemhogy megneznek, ott helyben fognak megeroszakolni:D
Jo vagy, ne spekulalj.... avagy spekulalhatsz, es rakj meg fel kepeket, mondjuk hatulrol is:P
Szerintem jó vagy igy szerintem 60 kg lehetsz.
én nem cserélném el
Szerintem tok szep vagy :)) en is ilyen vagyok csak kisebb mellel :DD de en ruhellem magam...... :/
De te csini vagy foleg a ruci felso resze illik hozzad :)) az alsaja egy kicsit furi de azzal sincs baj:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!