Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 30,40-es no...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 30,40-es no jobb társ mint egy fiatal?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 17:28
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Miért, egy 30-as, vagy 40-es nő már öreg? Jó tudni... 😄
2020. dec. 26. 00:15
 22/31 anonim ***** válasza:
22%
Finom hust szeretjuk.. most mit mondhatna az ember.. ha oroszlan
2021. jan. 14. 22:19
 23/31 anonim ***** válasza:
Lehet jó társ. Ez csak is azon múlik, hogy a nő mennyire van meg benne az amitől társként tudnak rá tekinteni. Ha úgy viselledik, mint egy kis lotyó, akkor nyilván nem. Ha empatikus, törődő, kedves, és nincs befásulva, nyitott, akkor biztosan.
2021. jan. 14. 23:30
 24/31 anonim ***** válasza:
77%

Egy 30-40 éves nőnek általában már családja van. Egyedülálló szingli anyukák az én életkoromba még csak szóba sem jöhet legyen akármilyen szuper is a nő. És nem, nem érdekel a lepontozás emiatt de nekem is vannak igényeim. A nők meg a magasság dolgon pörögnek...

A másik dolog ha meg teszem azt még nincs gyereke akkor meg valszeg okkal szingli. Az az könnyen lehet hogy valami baja van.

Teszem azt lehet hogy túlzottan is ügyel az alakjára karrierista meg túlzottan is nagyok az igényei és túlzottan is jól tanult. Az ilyen erős és független nők akik hangoztatják hogy nincs szükségük férfire azok többnyire egyedül is boldogok. Vagyis szeretnének párkapcsolatban lenne de azt a szintet meg egy férfi sem képes megugrani. Illetve érzelmileg már jobban ki vannak égve mint egy 20 éves.

Így mindenképpen csak a 30 év alatti nöket szoktam megcélozni. Ez egy durva általánosítás volt nyilván vannak kivételek is de többségére valszeg igaz.

30f

2021. jan. 14. 23:46
 25/31 anonim ***** válasza:
Kedves elottem szóló te hosszu tavravtervezzel
2021. jan. 15. 00:02
 26/31 anonim ***** válasza:
Nem korfüggő.
2021. jan. 15. 10:59
 27/31 anonim ***** válasza:
24-es, szívemből szóltál!
2021. febr. 14. 22:49
 28/31 anonim ***** válasza:

Nem korfüggő, de 30 felett sok a problémás egyed mindkét oldalon.

Én is keresem a éves reális célokkal és elvárásokkal rendelkezőt, de nagyon nehéz.

2021. febr. 15. 07:46
 29/31 anonim ***** válasza:

erre szerintem nincs kategorikus válasz. akinek a személyisége fejlődőképes, az igen, jobb társsá válik, mert tanul a hibáiból, mert jobban megválogatja, kivel álljon össze, aki mellett még jobb emberré tud válni, és mert értelmesebben tudja meghúzni a határait, úgy hogy ne legyen belőle veszekedés, de mégis kiálljon önmagáért.

Viszont van a nem fejlődőképes ember (nő) aki csecsemő marad élete végéig, hisztériával követeli ki magának, ami szerinte neki jár, a másik embert csak eszköznek tekinti, akit először hamis látszatot keltve be kell hálózni majd érzelmileg/anyagilag vagy mindkét területen ki kell szipolyozni. Ilyenből is rengeteg van.

Nem tudom melyik van többségben, nyilván vannak árnyalatok, átmenetek, de ez a két szélsőség mindenképpen létezik, így nem lehet erre a kérdésre egyértelmű választ adni.

2021. febr. 15. 19:55
 30/31 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. febr. 16. 04:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!