Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökre titokban tartott szerelem? Volt már nektek ilyen?
Velem is volt már ilyen, többször is.
Az egyiknél nem jött be külsőre a lány pedig bombázó, de nekem nem jött be valamiért, csak ugye a dolgok úgy alakultak hogy még is egymáshoz lettünk kötve, amit nem nagyon akartam mert közbe más lánnyal is ismerkedtem aki jobban bejött nála, de végül annyira elvoltam az osztálytársnőmmel hogy volt köztünk mindkettőnknél egy fellángolás, és hát 3,5 hónapig jártunk is, mert ugye megtörtént a csók akkor le is feküdtünk már mert volt a fellángolás ugye beleszerettünk egymásba, csak akkor jött el a legrosszabb idő amikor nem kellett volna, kiderült az osztály előtt a dolog, amit nem akartunk mert a csajnak volt már egy távkapcsolata amiről mindenki tudott én is csak nekem azt hazudta hogy már dobta őt, ami egyáltalán nem volt igaz, részben ez is oka volt a szakításnak, meg ő kiábrándult belőlem mert csak arra a pár alkalomra kellettem neki ameddig a párja az ország másik felén dolgozik.
Ha ebből tényleg gáz lenne akkor próbáld meg az illetőt elfelejteni, ha csak fellángolásként érzed akkor kár is lenne belevágni a kapcsolatba mert idővel kiábrándulnál belőle és az mégnagyobb megbántást okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!