Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok miért gondoljátok azt ha hülye ribancok vagytok hogy jobban kelletek nekünk pasiknak? Nem lenen jobb normálisan nő módjára viselkedni és néha a puncit a bugyiba tartani?
Kereslet-kínálat... Ha a pasik inkább azokkal a lányokkal foglalkoznak, és azokat veszik észre, akkor a sokat emlegetett 90% igenis úgy fog viselkedni, ahogy azt a sokat emlegetett 90% szeretné.
Mert tény, így, hogy én nem szolizok, nem festem magam hidrogénes szőkére, nem vagok ultrahülye, és teljesen átlagosan öltözködöm, semmi kihívósság, számomra sokkal nehezebb pasit találni. Egyszer kíváncsi voltam, és mikor magassarkúban, mindenem kitéve, ribancosan mozogva és feltűnően idiótán beszélve (ergo: rohadtul nem magamat adva) indultam neki a nagyvilágnak, kb 3x annyi pasi fordult meg utánam és kezdett ki velem, mint egyébként.
De ebből a kísérletből kiindulva állíthatom: zsák a foltját... mert amilyen pasik akkor leszólítottak... hát, most csak az egyszerűség kedvéért neveztem őket pasinak, igazából nem voltak kifejezetten férfiasak. Kell a fenének se (azaz, a buta libáknak igen, de egy értelmes nőnek ugyan nem) az, aki ezekre a lányokra bukik, én ugyan nem irigylem el őket tőlük, az biztos.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!