Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Modern kori csábittás?
Egy eladósórban lévő lány vagyok. Nagyon tetszik egy ember és érdekelne a csábittás.
A nagymamám adott tanácsot mert ő eléggé ért ehhez. Azt mondta piros körömlakk piros rúzs, egy szép nyári ruha és ha meglátom a férfit, tátott szájjal nézzek át a vállam fölött. Ez elfogadható modern kori csábittás?
nya akkor csak egyéjszakás lesz a kaland
bocsi csábítás
:-DDD
Nem mindenkinek áll jól a piros. Ha neked sem áll jól, akkor max közröhej tárgya leszel.
Nekem nem kellettek ilyen olyan praktikák, hogy el tudja csábítani akit akartam. Tudod mi volt rajtam? Egy farmer meg egy hosszú szövetkabát. Nem kellett átnéznem a vállam fölött. Tátott szájjal max fogyatékosnak néznének...
Szolid smink, halvány köröm lakk, igényes haj, kicsit kacér ruha, de semmi képen sem közönséges! Légy kedves, vidám, add önmagad, ne vihogj idétlenül, ne csak magadról áradozz, hallgass figyelmesen, esetleg kérdezz a témával kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!