Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez az egész? Help :s

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az egész? Help :s

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam,fiú.13 évesek vagyunk,én lány. Szóval ő az egyetlen igazi barátom a többi nagyon jó haver mellett,mivel én a fiúkkal jövök ki inkább.

Néha van egy nagyon furcsa érzésem,hogy tetszem ennek a srácnak.Például idegesitő szokása,hogy állandóan hosszan a szemembe néz,és én ki kell nyögjem neki,hogy hagyd már abba,mert zavar..Na meg van amikor egyszerűen felteszi a kérdést,hogy "van pasid?" nem gyakran,de van amikor megkérdezi,és ilyenkor le vagyok döbbenve,hogy úristen miket kérdez és kinyögöm,hogy sose volt.De régebben hülye voltam és megbeszéltem vele,hogy interneten keresztül kivel ismerkedek.

Ma suliban megcsinálta velem azt,hogy ráfeküdt két padra és természetesen megint rám bámult,ami zavarba hoz,és azt mondta,hogy én milyen okos vagyok szerinte,meg hogy az anyja is azt mondja,mert összehoztam az osztályhonlapunkat,ami nekem nem nagy dolog,de úgy tűnik neki az.Olyan furcsán nyugisan mondta és végig a szemembe nézett,én meg nem birom állni a nézését. Olyan is van,hogy egyszerűen a képembe mászik.

Kicsit az a lökött fajta,de vele meg tudok beszélni dolgokat és nem csak én keresem a társaságát. Engem,aki az a szomorú tipus vagyok,mindig kicsit feldob az ő viselkedése,jelenléte.Sugárzik belőle.

Ezekenkivül semmi jelét nem adja,hogy tetszem neki,mert szokott a kisebb osztályból néha-néha egy lánnyal lógni szünetben,de nem sokat. Néha pedig úgy jön,hogy "delesmárolnám",de mégsem teszem.Ő tetszik nekem egy kicsit,de nem tudom mi ez az egész.

Egyszer az udvaron sétáltam vele és beszélgettünk,és az egyik lány beszólt neki,hogy "mióta járunk?" én meg tettem magam süketnek,mert közben a fényképezőt piszkáltam.

Össze se illenénk,ő alacsonyabb valamivel és szeret főleg jó hosszú pólókban járni,mert rocker,de az anyja nem engedi,hogy hosszú hajat növesszen.Tulajdonképpen én is rocker vagyok,csak nem teljesen kinézetre,mert az "ősrockerek" lenéznek és szivatnak. A srác nem az a "hűűűűűűűűűdejóképűűűű" fajta,de szetrintem jól néz ki,csak kicsit olyan fura.

Ezenkivül egyszer kijelentette hogy jó csaj vagyok,csak nem az ő tipusa (mert akkor gothként éltem,viselkedtem,de azóta valamiért áttértem a sima rockerre.)

2009. szept. 26. 11:57
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Kijavitom a "ma" részt tegnapra,mert akkor irtam össze ezeket,csak késő volt és nem irtam ki.
2009. szept. 26. 11:59
 2/20 anonim válasza:
87%
uhhh ezt nem volt turelmem vegig olvasni...BUZZZ... de amig olvastam hat a srac vagy hulye,vagy strici,vagy szerelmes beled xd
2009. szept. 26. 12:01
 3/20 A kérdező kommentje:
tudom hogy hosszú,de máshogy nem lehetett :S
2009. szept. 26. 12:02
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Hù hàt ezt elég volt végigolvasni. Szerintem tetszel neki, legalàbbis a jelek arra utalnak. Talàn beszélj vele erröl és ha neked is tetszik, akkor jàrhattok is.
2009. szept. 26. 12:14
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is tetszel neki, de még mindketten fiatalok vagytok, nem tudjátok, hogy is kell ilyenkor viselkedni. nem érdekes h mennyire jóképű vagy rocker, vagy miacsuda, az a lényeg h neked tetszik és semmi más.

próbálj meg néha közeledni felé, vagy mondj neki olyat esetleg, h szeretek veled lenni, örülök h itt vagy, néha dicsérd meg h tetszik a hajad vagy nemtom :D fogd meg a kezét séta közben, csináljatok sulin kívül is közös programokat.

bocs ha nagy ökörségeket írtam, de ha jól emlékszem, 13 éves korunkban nálunk még így járta :D

L.20

2009. szept. 26. 12:26
 6/20 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) én is gondoltam,hogy tetszem neki,de elég hülyén néznénk ki együtt,meg ő már egyszer a szemembe mondta,hogy nem az ő tipusa vagyok,nemtudom mi vitte rá,hogy ezt mondja,de ledöbbentett.
2009. szept. 26. 14:43
 7/20 anonim ***** válasza:
88%
barátságból lesznek a legszebb szerelmek :) én már csak tudom... a vőlegényem a legjobb barátom volt ált suli óta...(20/L)
2009. szept. 26. 14:53
 8/20 A kérdező kommentje:
ez az egész annyira bizarr,én nem akarom :Ssssssss
2009. szept. 26. 19:10
 9/20 anonim ***** válasza:
88%

Az egyik haverom ugyanezt csinálja velem :) És totál elpirulok ha mélyen a szemembe néz :) Szval nem tom...De sztem bejössz neki

13/l

2009. szept. 26. 21:46
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Bejössz neki szerintem is... Azzal, hogy tagadja, csak bevallja, hogy szeret:)

Beszélgessetek el róla, ha akartok összejöttök, ha nem akkor meg nem.:) Attól még haverok maradhattok:)

2009. szept. 27. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!