Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon rossz az alakom? Kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rossz az alakom? Kövér v teltebb kategória?

Figyelt kérdés
mennyi esélyem van így párt találni?
2013. ápr. 24. 18:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
80%
kicsi felesleg van de amúgy ez még bőven jó :D
2013. ápr. 24. 19:00
 12/27 anonim ***** válasza:
67%
Nekem tetszik.
2013. ápr. 24. 19:00
 13/27 anonim ***** válasza:
34%

Igen, szerintem kövér vagy, ami nem jó. Ez nem "nőiesen telt", a túlsúlynak szerintem köze nincs a nőiességhez.

Párt találni pedig elég nagy esélyed van, mert van a férfiaknak egy bizonyos rétege, akiknek nem annyira számít az alkat, vagy épp a húsos tetszik nekik (mert ugye ízlések és pofonok), vagy épp van benned valami plusz, amivel vonzod őket.

Én a helyedben ledobnék egy 10-est MINIMUM, szerintem akkor tök jó nő lennél, és a stílusod se rossz úgy btw. :)

2013. ápr. 24. 19:03
 14/27 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem ne hordj ennyire tapadós gatyát, egyébként nincs gond veled, bár én lány vagyok, nem mérvadó a véleményem.
2013. ápr. 24. 19:07
 15/27 anonim ***** válasza:
73%
vörös haj,formás comb,méretes fenék,fehér bör,nálam tuti befutó vagy!de ez nemis lényeg,hanem az hogy annak akarj tetszeni,akinek te kellesz.abszolut esélyes vagy a hapsiknál,de valszeg igaza van az elöttem szolonak,hogy az idösebbeknél,de ha azokra nem buksz,akkor a korod beli,komoly gondolkozásuaknál van esélyed.a partiarcok felejtösek számodra.de ettöl még teljesértékü vagy!csók a hasadra meg lejjebb egy araszra!
2013. ápr. 24. 19:08
 16/27 anonim ***** válasza:
Túl sötét a nadrág, nagyon nem adja a lényeget...
2013. ápr. 24. 19:26
 17/27 anonim ***** válasza:
60%
Van azért rajtad,de nem durva,még el lehet viselni.
2013. ápr. 24. 19:31
 18/27 anonim ***** válasza:
39%
nem tom hány éves vagy de úgy festesz mint egy fideszes
2013. ápr. 24. 19:38
 19/27 anonim ***** válasza:
33%
Rossz, ismerek szép arcú lányokat akiknek hasonló testfelépítésük van, emiatt szóba sem jöhetnek nálam (és a 14-22 éves korosztály 70%-a így gondolja, 29,5%-nak mindegy, csak lyuk legyen, párkapcsolatra kevés ember vállal fel túlsúlyos embert, főleg túlsúlyos barátnőt. Bár ismerek nagyon csúnya lányt aki nagyon nagy és el van jegyezve 19 évesen, vannak kivételek). Futás, úszás, biciklizés, napi 1200-1500 kilokalória bevétel (fehérjéből több, zsírból minimális, édességből, fehér kenyérből is kevesebb, inkább barna kenyérből, etc, de ha felteszel egy kérdést biztosan kapsz normális étrendjavaslatot). Le kell fogyni, egészségesebb leszel, jobban érzed magad és mások is jobban érzik magukat veled (igen, ILYEN fontos az, hogyan néz ki az ember).
2013. ápr. 24. 19:44
 20/27 anonim ***** válasza:
47%

Nézd, ha ilyen alkat vagy, akkor mindig is ilyen maradsz. Szülsz két gyereket, és észre se veszed, máris visszajönnek a kilók...

DE! Ez egyáltalán nem gond, hidd el, akad bőven olyan pasi, akinek nagyon is bejön az alkatod! Ha most eszeveszett fogyókúrába kezdesz, és találsz egy pasit, akit vékonyan megfogsz, aztán majd szülsz neki két gyereket és elkezd fanyalogni, hogy "undorító dagadék" lettél, mert híztál 5-10 kilót, miközben az ő gyerekét hordtad ki, szoptattad, stb...

Szerintem az a legjobb, ha olyan párt keresel, aki pontosan olyannak fogad el, és szeret, amilyen vagy! Ne másoknak akarj megfelelni, hanem magadnak, és olyat keress, aki úgy fogad el, amilyen vagy!

Nem kell aggódnom, nem vagy a vállalhatatlan kategória, persze vannak (itt is, a válaszadók között is) olyanok, akiknek nem jössz be, de olyanok is, akiknek igen. A te döntésed, hogy kinek a véleményére adsz: azokra, akinek nem tetszel, vagy azokéra, akiknek igen. Hidd el, ha az utóbbival foglalkozol, és kizárod azok véleményét, akiknek nem jössz be, akkor nagyon megerősíti az önbizalmat, és olyan kisugárzásod lesz tőle, ami "feledteti" a kilókat. Ez tapasztalat! :)

2013. ápr. 24. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!