Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz az alakom? Kövér v teltebb kategória?
Igen, szerintem kövér vagy, ami nem jó. Ez nem "nőiesen telt", a túlsúlynak szerintem köze nincs a nőiességhez.
Párt találni pedig elég nagy esélyed van, mert van a férfiaknak egy bizonyos rétege, akiknek nem annyira számít az alkat, vagy épp a húsos tetszik nekik (mert ugye ízlések és pofonok), vagy épp van benned valami plusz, amivel vonzod őket.
Én a helyedben ledobnék egy 10-est MINIMUM, szerintem akkor tök jó nő lennél, és a stílusod se rossz úgy btw. :)
Nézd, ha ilyen alkat vagy, akkor mindig is ilyen maradsz. Szülsz két gyereket, és észre se veszed, máris visszajönnek a kilók...
DE! Ez egyáltalán nem gond, hidd el, akad bőven olyan pasi, akinek nagyon is bejön az alkatod! Ha most eszeveszett fogyókúrába kezdesz, és találsz egy pasit, akit vékonyan megfogsz, aztán majd szülsz neki két gyereket és elkezd fanyalogni, hogy "undorító dagadék" lettél, mert híztál 5-10 kilót, miközben az ő gyerekét hordtad ki, szoptattad, stb...
Szerintem az a legjobb, ha olyan párt keresel, aki pontosan olyannak fogad el, és szeret, amilyen vagy! Ne másoknak akarj megfelelni, hanem magadnak, és olyat keress, aki úgy fogad el, amilyen vagy!
Nem kell aggódnom, nem vagy a vállalhatatlan kategória, persze vannak (itt is, a válaszadók között is) olyanok, akiknek nem jössz be, de olyanok is, akiknek igen. A te döntésed, hogy kinek a véleményére adsz: azokra, akinek nem tetszel, vagy azokéra, akiknek igen. Hidd el, ha az utóbbival foglalkozol, és kizárod azok véleményét, akiknek nem jössz be, akkor nagyon megerősíti az önbizalmat, és olyan kisugárzásod lesz tőle, ami "feledteti" a kilókat. Ez tapasztalat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!