Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok miért izgultok jobban a bunkó pasikra és olyanokra akik elérhetetlenek?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 17:14
11/17 anonim válasza:
Azért, hogy aztán sírhassanak a csajok, hogy szemét az "összes" férfi, ugyanis elárulok egy titkot: egy szerényebb srác a szemükben egy senki!...
12/17 anonim válasza:
Attól, hogy nem vagy kedves még lehet értelmes választ adni.
13/17 anonim válasza:
jóképűség és őszinteség :$ :D
ha egyik sincs akkor pl népszerűség, pénz.:D
de nem csaj vagyok ! látod h agyhalottak itt is :D
14/17 mmano88 válasza:
Elérhetetlennek tűnhetsz azzal hogy úgy teszel, mintha akarnád is meg nem is a lányt. Azért keltsd fel az érdeklődését egy kis szemezéssel, akármivel, de mégse lépj..
De van akinek az számít elérhetetlennek ha felesége van, vagy kapcsolata. az ilyen engem nem vonz, ebbe nem tudok segíteni.
15/17 anonim válasza:
Na ez mindjárt értelmesebb válasz volt.Köszönöm.
16/17 anonim válasza:
mert olyan kinek kell, aki nem kell senkinek? persze hogy az kell, aki másnak is kell, mert abban biztos van valami...
17/17 anonim válasza:
Engem azok a pasik vonzanak akik színt is tudnak vinni az életben és akik nem rinyálnak folyamatosan mindenen akik lazán veszik az akadályokat. A bunkók engem sem vonzanak azokat meghagyom azoknak akik szeretnek alárendeltek lenni vagy akik azt hiszik hogy majd mellettük megváltoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!