Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a szimpatikus a jelölt anyósomhoz intézve?
Figyelt kérdés
mikor náluk vagyunk ugyebár ők nem zavarnak minket s bese jönnek abba a szobába. de ha még beis jönnének ha meglátnának minket az ágyba nem szolnának semmit... volt már olyan h a takaró alól néztünk ki de mintha misem történt volna ugy viselkedtek.meghát nem is volt semmi különös mert rajta volt póló+takaró és én kise látszottam alólla csak mikor már kidugtam oldalt a fejem .. szerintetek mit gondolnak magunkban az ő szülei rólam?2013. ápr. 24. 14:14
11/18 A kérdező kommentje:
nem a saját szüleimre értettem hanem a barátoméra
2013. ápr. 24. 14:50
12/18 anonim válasza:
Tudod mit? Akkor ne szexelj a fiukkal. Ezt akartad hallani?
13/18 A kérdező kommentje:
nem ezt akartam mivel nekem barátom van több mint 1 éve és szeretem és még le sem feküdtünk csak szorakozások voltak! és nem az én szüleimre vagyok kiváncsi mivel ők nincsenek a képbe
2013. ápr. 24. 14:52
14/18 anonim válasza:
De akkor nem tudom mire vagy kíváncsi, komolyan elvesztettem a fonalat. Félsz attól, hogy mit gondolnak rólad? Elmondtuk, hogy jó eséllyel semmi rosszat, de ez neked nem elég, mert mi van ha egy ágyban találnak. Hát akkor ne találjanak egy ágyban, ha ez a parád.
15/18 anonim válasza:
Nem a sztorit nem értettük, hanem a feltett kérdést. (a nagybetűset, rögtön az elején)
Amúgy szerintem semmi rosszat nem gondolnak, normális felfogásúnak tűnnek.
16/18 A kérdező kommentje:
csak eere voltam kiváncsi h ez még h egy ágyba találtak nem azt jelenti h fuu akk most jo egy ribanc vagy ilyesmi.. ennyi érdekeltt
2013. ápr. 24. 15:14
17/18 Illusi0n válasza:
Lejárt a "betyöpösödött" anyósok ideje, felnőtt emberek vagytok mind a 4-en, pontosan tudja mindenki mit csináltok :D
Most már mi is xD
Nem fognak ribancnak tartani, mert a gyerekükkel szexelsz! És mi, akkor "megtiltanák"? :D
Csak nem akarnak ciki helyzetbe hozni, ezért úgy tesznek, mintha semmi sem történt volna... :)
(Miért ülnétek le erről beszélni? Hogy ugye nem haragszol, amiért a fiaddal néha szexelek? xD)
18/18 A kérdező kommentje:
hát oké köszi :P
2013. ápr. 26. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!