Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért kell kigúnyolni egy fiút csak, mert alacsony és gizda?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem tudtok egy ilyen fiúhoz vonzódni és nem is erőltetem, de a csúfolódás az egy nagyon csúnya dolog és szerintem tiszteletlenség is. Én sosem gúnyolnék ki senkit sem a külseje miatt, mert nem tehet róla, hogy úgy néz ki, ahogy.2013. ápr. 23. 22:15
11/11 anonim válasza:
Te hányszor írtad már ki ezt a kérdést?
Legalább 3-4× már láttam kiírva, és ne tagadd, hogy te voltál az! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!