Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van vagy volt valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van vagy volt valakinek tapasztalata afgán származású férfivel?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ha valakinek van vagy volt az engem érdekelne :-) várom a válaszokat!

2013. ápr. 23. 18:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia! :) a parom apukaja afganisztanbol jott,mar vagy 30eve, es az egyik legkedvesebb ember akit ismerek. Tiszta szivu, oszinte, vidam, az eletemet is rabiznam

Egyebkent szokott visszajarni par evente afganisztanba, de se a feleseget se a fiait nem viszi ki, azert meg ott eleg kaotikus allapotok vannak.

Tehat ne hallgass azokra akik mindenfele alaptalan eloiteleteket taplalnak a perzsak irant!

2013. ápr. 27. 23:31
 12/13 anonim ***** válasza:
En is feltettem egy hasonlo kerdest !de eleg normalis valaszokat kaptal !vegulis voltal vele ?ha igen milyen ? :)
2013. okt. 9. 08:23
 13/13 A kérdező kommentje:
Még mindíg együtt vagyunk ez lesz a 9. hónapunk amiből az első 6 szörnyen nehéz volt amit közöltem is vele a 6. hónap után de azóta mint akit kicseréltek és szerintem sok európai férfi példát vehetne... Úgy néz ki idén házasodunk amit nagyon remélek! Ja és még valami, ha ők szeretnek azt őszintén teszik és olyankor más nem létezik csak te :-) A te párod is afgán? Ha igen üdv a klubban :D neked milyen vele?
2014. jan. 14. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!