Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti minden lányt megnézte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti minden lányt megnéztek "férfi szemmel" tömegközlekedésen?

Figyelt kérdés
Most itt főleg a metróra gondolok, ugyanis ott a föld alatt össze vagyunk zárva, egymással szemben sok ember. Akkor amúgy is végig néztek mindenkit (hiszen nem lehet máshova nézni), vagy azért az 50 alattiakat mind "úgy" nézitek meg? Van, aki mondjuk egykorú veletek és mégse érdekel egyáltalán (még csak meg se nézitek hosszabban), vagy hogy épp pont egész nap egy szép lányon gondolkoztok, akit ott láttatok? Van hogy valakit kifejezetten mondjuk a csúnyasága miatt néztek meg? Írjatok erről sokat, ma ez elgondokodtatott.
2009. szept. 25. 21:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én nem gondolok ilyen ítéleteket magamban, hogy pl. neki9 nagy az orra stb. csak megnézem ennyi, általában a saját dolgaimon gondolkodok dümmdümm:D
2009. szept. 25. 22:20
 12/23 anonim ***** válasza:

Ez a dümmdümm nagyon tetszik!!! :-D Amúgy hasznos volt ez a kérdés, mert ezen én is sokat gondolkodtam. :-)

WG (19/N)

2009. szept. 26. 20:17
 13/23 A kérdező kommentje:
Köszi, amint lehet kiemelem :D Most miattad még 24 órát kell erre várnom ;) De végülis van időm, 18 évesen még nem fenyeget a hirtelen szívhalál.
2009. szept. 26. 20:20
 14/23 anonim ***** válasza:
én ha kilépek az utcára minden nőt megnézek korra való tekintet nélkül dugnám / nem dugnám kategória alapján.
2009. szept. 27. 22:25
 15/23 anonim ***** válasza:

Én megnézem őket "úgy". Akik nem tetszenek, azokat a második körbetekintésre sem veszem észre, átsiklok felettük, nem gondolkodom azon, hogy nagy-e az orruk, vagy mi egyéb miatt nem jönnek be.

És valóban, a 40 körüliekkel jókat lehet mosolyogni. :)

26F

2009. szept. 27. 22:35
 16/23 anonim ***** válasza:
végülis igen, nem részletesen mindenkit, nem rendelek pontszámokat senkihez, de ha végignézek egy metrókocsin akkor ha van valaki aki tetszik azt egyből kiszúrom. Ha én nézlek téged egy utazás során akkor biztos szép vagy, mert a csúnya lányokat inkább nem nézegetem.
2009. szept. 27. 23:15
 17/23 anonim ***** válasza:
Hát én általában a fiatal lányokat szoktam figyelni. Aki megtetszik, azt elég alaposan meg tudom néha bámulni. 21/f
2009. szept. 27. 23:15
 18/23 anonim ***** válasza:
Hát nekem hangulatfüggő! Van mikor megnézek valakit van mikor nem... De inkább csak a szép hölgyeket nézem, de ilyenkor eszembejut barátnőm aztán kicsit szarul érzem magam, hogy másokat nézegetek :S
2009. szept. 28. 00:05
 19/23 anonim ***** válasza:

mivel férfi vagyok, csak férfi szemmel tudok nézni...éspedig csak a sajátommal :)

alapból imádom az embereket és általában mindenkit megnézek, fiúkat, lányokat, nőket férfiakat..... és mosolygok, mert élvezem, ha a sok morcos ember nem tud vele mit kezdeni :)

de előfordul olyan is, hogy csak azt nézem, mennyire nem illik az a ruha, amit az illető visel. :)

2009. szept. 28. 02:11
 20/23 anonim válasza:
Én 30 éves korig megnézek magamnak mindenkit...ha tetszik akkor nézem tovább...-Ha nem tetszik akkor nem nézem. 1pillanat alatt eldöntöm. Akár hogy néz ki, ha az arca nem tetszik nem nézem tovább...tehát a kérdésedre válaszolva...ha néznek akkor érdeklődnek. :D
2009. szept. 28. 06:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!