Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki neki, vagy mi van?
8 éve egy osztályba járunk (gimnázium), idén ballagunk. Mindig is jóban voltunk, voltunk párszor bulizni is együtt, de mostanában furcsa érzésem van vele kapcsolatban, bár lehet, csak beképzelem. Sokkal többször kerülünk kapcsolatba, úgy ítélem meg. Akárhányszor meglát, köszön és mosolyog, tök mindegy, hogy nyolcadjára megyünk el aznap egymás mellett az osztályban. Mindig engem hív le a büfébe, lyukas órában pékségbe vagy cigizni. Múltkor a lépcsőn előre engetett, majd mikor felértünk, megszólalt: "Tudod miért szeretem előreengedni a lányokat a lépcsőn? Mert jól meg lehet nézni a feneküket." Ha valami unalmas órán közel ülünk egymáshoz, szórakoztat. Múltkor épp ketten beszélgettünk egy csajról, aki tetszik neki. Mondtam neki, hogy szépnek szép az illető, de eléggé buta, felszínes és nagyképű. Azt válaszolta, nem is barátnőnek akarja. Aztán elkezdett a lányokról beszélni, hogy ő tökre szeretne kapcsolatot, de nagyon nehéz normális lányt találni, s mikor ezt mondta, mosolygott. Nem tudtam mit kezdeni a helyzettel, annyit mondtam, hogy ez így van sajnos. Múltkor az egyik szünetben az ő padjában ültem, beszélgettem egy barátnőmmel, nem vettem észre, hogy becsöngettek. Mikor feleszméltem, már jött be a tanár, s a srác is a helyére. Én álltam volna fel, de mivel hiányzott a padtársa, mondta, üljek mellé órára. Egy másik szünetben ő ült az én székemen, én mögötte támaszkodtam a padhoz, mondta, hogy nyomkodjam már meg a vállait, mert elaludta, nagyon fáj neki. Miközben csináltam, vigyorgott, nyögött, annyit mondott, hogy isteniek a kezeim, majd mikor befejeztem, azt, hogy istennő vagyok. Néhány napja egy este vele és pár másik haverral ültünk a Mc Donald's teraszán, mikor odajött egy hajléktalan, s szavalni kezdett egy romantikus verset. Ő velem szemben ült, láttam rajta, gondolkodik a mondanivalóján. A szemembe nézett, nem hosszan, talán 2-3 másodpercig, mosolygott. Egyébként mikor többen vagyunk elbúcsúzáskor nem szokott puszit adni, néha az ujját megpuszilja, s a levegőben felém nyújtja, de egyébként csak simán szia. Mikor ketten vagyunk, eddig mindig adott puszit, és csak akkor lehet vele komolyabb dolgokról, normálisan beszélni, amúgy megy a hülyeség (nem baj ez feltétlenül, csak megjegyeztem). Múlthét pénteken suli után a szokásos utcában voltunk, ő, én meg egy másik srác, az esti buli részleteit beszéltük. Ő hamarabb indult el, mint mi, időre ment. Viccesen, vékony, nyafogó hangon mondtam neki, hogy majd hívjon. Mosolygott, majd annyit mondott, hogy oké, cicám, és csücsörített, mintha puszit akarna adni. Ha többen vagyunk kint cigizni, és ő már elszívta, mi meg nem, mindig az enyémből lop 1-1 slukkot, nem a többi fiúéból, akikkel egyébként sülve-főve együtt vannak. Több példát nem is akarok kiemelni, mondom, hogy évek óta jóban vagyunk, csak furcsa, mert amiket most leírtam, mind múlthét csütörtök óta történt. Tavaly pl volt olyan is, hogy szélviharban mentem le a suli lépcsőn, ő már lent volt, de visszajött, belém karolt, segített lemenni, ám akkor ennek még nem tulajdonítottam nagyobb jelentőséget. Alapvetően nagyon udvarias srác, mindig előreenged, megvár, satöbbi.
Bocsi, hogy hosszú lett. Minden így volt, ahogy leírtam, én nem mesélek be semmit, nem "élem bele magam", hiszen még én sem tudom, tetszik-e, akarok-e tőle valamit. Köszi!
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!