Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindenki csak megfektetn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindenki csak megfektetni akar?

Figyelt kérdés
Nem értem. 17 vagyok és nem öltözködöm kihívóan, sőt a magassarkút hírből sem ismerem, a ruhatáram nagyrészt farmerből és pólókból áll. Mellem sincs sok (75B) és nem játszom az agyam, nem kelletem magam. Mégis azt vettem észre, hogy a fiúk csak úgy közelednek felém, hogy "kavarjanak" velem, meg megfektessenek. Soha senki nem keresett még egy este után, amit velem töltött. Két számomra szimpatikus fiúról hallottam, hogy csak azért voltak kedvesek velem, hogy felmenjek hozzájuk. Miért van ez? Olyan fura.. Nem értem.
2013. ápr. 22. 20:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én nem iszok, viszont néhány fiú aki csak ezt akarta az ivott, szóval az jogos, és nem is velük van a gond. Hanem azt nem tudom felfogni, hogy miért találkozgat velem hetekig délutánonként, csak azért, hogy lefektethessen? Nem egy ehhez hasonló eset volt
2013. ápr. 22. 21:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Azét ha hetekig találkozgattok, akkor az már az én szótáramban járás, amihez meg hozzá tartozik a szex.
2013. ápr. 22. 21:29
 13/14 A kérdező kommentje:
Ha járás lenne nem azt hallanám vissza véleményként, hogy "az jó nő, nemsokára meglesz"
2013. ápr. 22. 21:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Ajánlanám figyelmedbe a 6. hozzászólást:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2013. ápr. 22. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!