Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen fiúk tetszenek nektek?
Figyelt kérdés
Hogy nézzen ki?2009. szept. 25. 19:09
1/14 anonim válasza:
nagyjából ne legyen nagyon elhízva, legyen legalább egymagas velem, úgy alapból fogjon meg benne valami.
de ami sokkal lényegesebb, hogy legyen önbizalma, véleménye, humora, legyen megértő, kedves, és legfőképpen szeressen ^^
2/14 A kérdező kommentje:
ez szép volt kössz!
2009. szept. 25. 19:12
3/14 anonim válasza:
Tőlem magasabb fekete vagy sötét hajú kicsit izmos humoros a haverok előtt ne vagánykodjon és tudjon komoly is lenni ha arról van szó.
4/14 A kérdező kommentje:
de jó! :D én pont ilyen vagyok!
2009. szept. 25. 19:39
5/14 A kérdező kommentje:
csak a magasság nem biztos! 183 cm?
2009. szept. 25. 19:39
7/14 A kérdező kommentje:
igen!
2009. szept. 25. 19:58
8/14 A kérdező kommentje:
dee 15 éves
2009. szept. 25. 20:01
9/14 anonim válasza:
Háááát elsősorban legyen humoros.nem birom az unalmas pasikat.legyen magasabb nállam,de ne kelljen létra ha meg akarom csókolni.nem muszáj hogy egy adonisz legyen,meg egy izomkolosszus,de azért csúnya se legyen.nagyjából ennyi
10/14 anonim válasza:
Az jó ha ilyen vagy(Y)
Egyébként szeretem a barna,sötét hajú srácokat,legyen vékony,de kicsit izmos,magasabb nálam vagyis min.165cm(te pl. túlságosan magas lennél már az én 160centimhez:D).Legyen kedves,megértő,türelmes,vidám,humoros,vicces.De ha kell komoly,amúgy nem kell h komoly legyen,mert én sem arról vagyok híres,de azért ha olyan a szitu ne hülyéskedjen.
Nagyjából ennyi:D
14,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!