Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok ebben a szituban? Többi lent.
Szerintem sem ari dolog belerondítani más pitéjébe.
Inkább maradj meg mellette mint ismerős. Távolságtartóan. Néha elbeszélgetsz vele, de mindig őrizd meg a pár lépés távolságot, hogy ne rakjon be a barátzónába. Igazából ha figyelsz arra, hogy ne lógj a nyakán, és csak mértékkel beszélj vele akkor fent lehet tartani egy efféle állapotot. Ezzel csak az a baj, hogy folyamatosan éltetni fogod a reményt. Ezzel pedig a látóköröd, a gondolataid beszűkülnek és hosszú ideig kivonhatod magad a "forgalomból".
Hohóó, van egy ilyen jóbarátom, csak "foglalt" lányok tetszenek meg neki.
Neked is azt tudom mondani amit neki szoktam: akit el lehet csábítani a jelenlegi barátja mellől, annak a kapcsolata azért nem lehetett olyan nagyon jó, tökéletes, boldog.
Próbálkozz be és kész. Mit veszthetsz? Legfeljebb azt mondja, hogy nem, akkor meg legfeljebb visszaáll a jelenlegi helyzet, annyi eltéréssel, hogy nem kell azon gondolkodnod, hogy "milyen lenne ha...", mert a csajszi megmondta hogy nem lesz. Nem kell ám ilyen pár lépés távolságokon meg barátzónákon gondolkodni, mint ahogy az egyik kolléga írta.
nemtom hol laksz de az én városomban mindenki foglalt, még a legutolsó bányarémnek is van valakije mert megteheti
az igazi dilemma az, hogy papnak mész vagy inkább megbántod valami érdektelen gyökér érzéseit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!