Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Elvileg , és ez kihat a kisugárzására, meg szinte mindenre.ti mi gondoltok erről? Rám is mondták már, hogy helyes vagyok, de nehezen tudom elhinni.

Nah szóval mit gondoltok erről, de főleg erről z 1 mondatról:"mindenki csúnyábbnak látja magát, mint a társai őt"

17/F

Kot, és nemet is légyszi, és lehetőleg sok választ szeretnék.

Köszi.

2009. szept. 25. 16:08
 1/7 A kérdező kommentje:

Bocsi, elírtam a kérdést:

Elvileg mindenki csúnyábbnak látja magát, mint a társai őt , és ez kihat a kisugárzására, meg szinte mindenre.ti mi gondoltok erről? Rám is mondták már, hogy helyes vagyok, de nehezen tudom elhinni.

Nah szóval mit gondoltok erről, de főleg erről az 1 mondatról:"mindenki csúnyábbnak látja magát, mint a társai őt"

17/F

Kot, és nemet is légyszi, és lehetőleg sok választ szeretnék.

Köszi.

2009. szept. 25. 16:10
 2/7 anonim ***** válasza:
mi?! én nem látom magam csúnyábbnak mint a környezetem. 20L
2009. szept. 25. 16:10
 3/7 anonim ***** válasza:
ez nem teljesen igaz sokan sajnos sokkal szebbnek látják magukat mint valójában és emiatt nincs önkritikájuk, felvesznek olyan ruhákat amiket nem kéne, és ebből ered, hogy tök nevetségessé válnak...
2009. szept. 25. 16:15
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem pont hogy mindenki szebbnek látja magát mint a társai, mert magának szemet huny olyan hibák felett, is amiket máson zavarják.
2009. szept. 25. 16:23
 5/7 anonim ***** válasza:

ezzel néha én is így vagyok,a környezetem szebbnek lát mint én magamat.

de am ez elég ritka mert a többség sokkal szebbnek tartja magám mint amilyen valójában.

15/L

2009. szept. 25. 17:01
 6/7 anonim válasza:
en azt hiszem magamrol hogy kover vagyok de ha megemlitem a baratnoim elott ezt akkor azt mondjak hogy en tiszta hulye vagyok.eppenhogy sovany vagyok.hat..ez van :P
2009. szept. 25. 19:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyet értek veled kérdező!

Velem is így van...pl:belenézek a tükörbe és nem azt látom,hogy milyen szép a mosolyom vagy szép az arcom,hanem azt,hogy milyen csúnya a bőröm.Van egy pár mitesszerem de nem gáz annyira.Mások szerintem szép az arcom és a mosolyom.Vagy belenézek a tükörbe ez fogalmazódik meg bennem:"Úristen!Tiszta háj vagyok,mindenképpen fogynom kell!" A környezetemben lévők pedig azt mondják tök jó az alakom.

14,5/L

2009. szept. 26. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!