Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Elvileg , és ez kihat a kisugárzására, meg szinte mindenre.ti mi gondoltok erről? Rám is mondták már, hogy helyes vagyok, de nehezen tudom elhinni.
Nah szóval mit gondoltok erről, de főleg erről z 1 mondatról:"mindenki csúnyábbnak látja magát, mint a társai őt"
17/F
Kot, és nemet is légyszi, és lehetőleg sok választ szeretnék.
Köszi.
Bocsi, elírtam a kérdést:
Elvileg mindenki csúnyábbnak látja magát, mint a társai őt , és ez kihat a kisugárzására, meg szinte mindenre.ti mi gondoltok erről? Rám is mondták már, hogy helyes vagyok, de nehezen tudom elhinni.
Nah szóval mit gondoltok erről, de főleg erről az 1 mondatról:"mindenki csúnyábbnak látja magát, mint a társai őt"
17/F
Kot, és nemet is légyszi, és lehetőleg sok választ szeretnék.
Köszi.
ezzel néha én is így vagyok,a környezetem szebbnek lát mint én magamat.
de am ez elég ritka mert a többség sokkal szebbnek tartja magám mint amilyen valójában.
15/L
Egyet értek veled kérdező!
Velem is így van...pl:belenézek a tükörbe és nem azt látom,hogy milyen szép a mosolyom vagy szép az arcom,hanem azt,hogy milyen csúnya a bőröm.Van egy pár mitesszerem de nem gáz annyira.Mások szerintem szép az arcom és a mosolyom.Vagy belenézek a tükörbe ez fogalmazódik meg bennem:"Úristen!Tiszta háj vagyok,mindenképpen fogynom kell!" A környezetemben lévők pedig azt mondják tök jó az alakom.
14,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!