Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen jeleket adtok, ha egy fiú tetszik nektek?
Értem én ezalatt, a szinte tudatalatti jeleket is. Mer nem tom miért én nem igazán veszem észre őket, és ha észre is veszek elvétve egyet, nem vagyok benne biztos hogy akkor az ami, és nem merek semmit csinálni , mert rám jön a félsz, hogy áá úgyis kinevet.
20F
ha 20 vagy, akkor már ne olyan jelekre gondolj, minth csak lesve mer rádpillantani, vagy vihorászni kezd, ha rámosolyogsz. egy 20 év körüli lány, ha kell neki vmi, lépéseket tesz afelé, hogy megvalósítsa.
az is lehet h veled van a gond. pl. süt belőled az önbizalomhiány. őszintén megmondom neked, tudnék mondani pár helyes srácot, akivel semmi pénzért nem jönnék össze, mert látszik rajtuk, hogy nincs saját véleményük és bizonytalanok önmagukban.
ellenben van pár olyan, aki nemépp egy férfiideál, mégis olyan megnyerő az egyénisége, hogy pillanatokon belül el tud varázsolni.
szóval a tanulság: fel a fejjel, töltsd fel magad önbizalommal, ha egy lány megtetszik neked, akkor sose félj lépni, mutasd, hogy rendben vagy önmagaddal, légy kedves, mosolyogj, viccelődj, ne fordulj be. ennyi a titok. ha valakinek ez nem kell, akkor próbálj meg arra gondolni, mit szalasztott el ez a lány és vállrándítással arrébbállni. a következőnél már biztos bejössz :)
Ezt a kérdést már többször megválaszoltam ezen az oldalon (tegnap épp utoljára), úgyhogy van egy rövid listám a fontosabb jelekről. De előtte tisztázzuk: ezeket a jeleket legtöbbször tudat alatt küldi a lány, tehát sokszor ő sem veszi észre. Nyilván van olyan része, ami tudatos, meg a tudatalattikat is meg lehet tanulni tudatosan alkalmazni, de mégis a testbeszédünk nagy része nem ilyen. A jelek nagyon sokfélék lehetnek, a legfontosabbak az hogy a lány hajlandó találkozni veled, vágyik a társaságodra (akár csak szünetben a suliban is). Tessék a többi felsorolásszerűen:
Kezdeményezi a további beszélgetést ha elhallgatsz
Kuncog
Megérint
Rád mosolyog
Közelség (sose véletlen)
Ha már a közeledben van, félbeszakítja a szavaidat, vagy nevet azon, amit mondtál
Ha elmegy melletted, teljes testtel feléd fordul, vagy megérint
Mond valamit a barátnőjének, aztán mindketten kuncognak
Tüzet kér, megkérdezi mennyi az idő, beszélgetést kezd
Feltűnően beszédes míg a társaságával beszélgetsz (figyelemfelhívás)
Megkérdezi a neved
Megkérdezi a korod (hagyd hogy kitalálja)
Bókol
Játékosan kihívás elé próbál állítani
Nem ért veled egyet, de közben nevet
Karodba bokszol, de közben nevet
Beceneveket talál ki számodra
Hajával játszik, míg veled beszél
Ha melletted ül lábai a tiedet súrolják
Újra és újra kinozik
Megkérdezi, van-e barátnőd
Visszanéz rád, és kb percenként újra rád néz
Hátradobja a haját (bekapod a horgot?)
Ha messziről szemeztek néhány s-ig állja
A barátnőd említi holott nem tudja van-e
Ha ki kell mennie mosdóba, vissza is jön
Míg veled beszélget, hosszabb ideig a szemedbe néz
Nem említi a barátját
Törekszik rapportra (hasonló háttér)
Ha mond vagy tesz valamit kíváncsian figyel, mit reagálsz
Oldalról néz rád, hogy álcázza bámul téged
Bemutat a barátainak
Meghív egy italra
Játékosnak vagy szívtiprónak nevez
Kifelé menet újra odamegy, hogy szóljon indulni készül
Ha te indulsz, megkérdezi hová tartasz
Visszahív
Mindent kitalál, hogy közel lehessen
Ha valami nem világos kérdezz!
Sok sikert, és mosolygós napot!
22/F
Lényegtelen. Neked kell kezedbe venned a sorsod. Attól még, hogy egy lány nem jelez oda lehet menni, hozzá és vonzalmat kelteni benne.
Ha magabiztosan, dúminánsan, nagy energiaszinttel mész oda hozzá eszébe nem jutna kiröhögni. Inkább örül, hogy megszólították.
Hát erre már tényleg csak annyit tudok mondani, hogy pua.hu fórum.
De nagyon nem szeretem ezt ide irkálni. :D
Kedves kérdező, én pontosan olyan jeleket írtam, amiket akkor ad, ha beszélgetsz vele... Nem figyelsz eléggé.
Bővebben privátban vagy az előttem szóló által ajánlott helyen tudsz érdeklődni, konkrétabb helyzetekről.
(A másik válaszoló már rég gyanús volt, hogy beépített ember ő is, túl jókat válaszol :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!