Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok milyen jeleket adtok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen jeleket adtok, ha egy fiú tetszik nektek?

Figyelt kérdés

Értem én ezalatt, a szinte tudatalatti jeleket is. Mer nem tom miért én nem igazán veszem észre őket, és ha észre is veszek elvétve egyet, nem vagyok benne biztos hogy akkor az ami, és nem merek semmit csinálni , mert rám jön a félsz, hogy áá úgyis kinevet.

20F

2009. szept. 25. 11:53
 1/10 anonim ***** válasza:

ha 20 vagy, akkor már ne olyan jelekre gondolj, minth csak lesve mer rádpillantani, vagy vihorászni kezd, ha rámosolyogsz. egy 20 év körüli lány, ha kell neki vmi, lépéseket tesz afelé, hogy megvalósítsa.

az is lehet h veled van a gond. pl. süt belőled az önbizalomhiány. őszintén megmondom neked, tudnék mondani pár helyes srácot, akivel semmi pénzért nem jönnék össze, mert látszik rajtuk, hogy nincs saját véleményük és bizonytalanok önmagukban.

ellenben van pár olyan, aki nemépp egy férfiideál, mégis olyan megnyerő az egyénisége, hogy pillanatokon belül el tud varázsolni.

szóval a tanulság: fel a fejjel, töltsd fel magad önbizalommal, ha egy lány megtetszik neked, akkor sose félj lépni, mutasd, hogy rendben vagy önmagaddal, légy kedves, mosolyogj, viccelődj, ne fordulj be. ennyi a titok. ha valakinek ez nem kell, akkor próbálj meg arra gondolni, mit szalasztott el ez a lány és vállrándítással arrébbállni. a következőnél már biztos bejössz :)

2009. szept. 25. 12:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést már többször megválaszoltam ezen az oldalon (tegnap épp utoljára), úgyhogy van egy rövid listám a fontosabb jelekről. De előtte tisztázzuk: ezeket a jeleket legtöbbször tudat alatt küldi a lány, tehát sokszor ő sem veszi észre. Nyilván van olyan része, ami tudatos, meg a tudatalattikat is meg lehet tanulni tudatosan alkalmazni, de mégis a testbeszédünk nagy része nem ilyen. A jelek nagyon sokfélék lehetnek, a legfontosabbak az hogy a lány hajlandó találkozni veled, vágyik a társaságodra (akár csak szünetben a suliban is). Tessék a többi felsorolásszerűen:

Kezdeményezi a további beszélgetést ha elhallgatsz

Kuncog

Megérint

Rád mosolyog

Közelség (sose véletlen)

Ha már a közeledben van, félbeszakítja a szavaidat, vagy nevet azon, amit mondtál

Ha elmegy melletted, teljes testtel feléd fordul, vagy megérint

Mond valamit a barátnőjének, aztán mindketten kuncognak

Tüzet kér, megkérdezi mennyi az idő, beszélgetést kezd

Feltűnően beszédes míg a társaságával beszélgetsz (figyelemfelhívás)

Megkérdezi a neved

Megkérdezi a korod (hagyd hogy kitalálja)

Bókol

Játékosan kihívás elé próbál állítani

Nem ért veled egyet, de közben nevet

Karodba bokszol, de közben nevet

Beceneveket talál ki számodra

Hajával játszik, míg veled beszél

Ha melletted ül lábai a tiedet súrolják

Újra és újra kinozik

Megkérdezi, van-e barátnőd

Visszanéz rád, és kb percenként újra rád néz

Hátradobja a haját (bekapod a horgot?)

Ha messziről szemeztek néhány s-ig állja

A barátnőd említi holott nem tudja van-e

Ha ki kell mennie mosdóba, vissza is jön

Míg veled beszélget, hosszabb ideig a szemedbe néz

Nem említi a barátját

Törekszik rapportra (hasonló háttér)

Ha mond vagy tesz valamit kíváncsian figyel, mit reagálsz

Oldalról néz rád, hogy álcázza bámul téged

Bemutat a barátainak

Meghív egy italra

Játékosnak vagy szívtiprónak nevez

Kifelé menet újra odamegy, hogy szóljon indulni készül

Ha te indulsz, megkérdezi hová tartasz

Visszahív

Mindent kitalál, hogy közel lehessen

Ha valami nem világos kérdezz!

Sok sikert, és mosolygós napot!

22/F

2009. szept. 25. 13:36
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem értitek a kérdésem, ezeket a jeleket akkor küldi a lány ha kipczett magának benneteket... Na más most mi van ha nem nézett ki magának? Mer ugye esetleg az is előfordulhat a világban, hogy nem nézi ki magának a lány a fiút, hanem szépen lassan megtetszik neki... "Lassú víz partot mos." Szoval még1szer konkrétan írnám: Ha nem ismeritek a fiút(csak látásból, nevét nem tudjátok, vagy hát éppen tudhatjátok azt is, mer van pár közös gyakunk), csak odamegy hozzátok beszélni, akkor miket csináltok, esetleg mivel lehetne a figyelmeteket felkelteni? (amúgy ahogy nézem iwiwjét, nincs barátja , tudom tudom iwiw rossz, sőt még én is ezt az elvet vallom, itt csak az ehhez hasonló infokat szoktam nézni)
2009. szept. 25. 14:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Ja és előző válaszoló, az általad adott 38 válaszból java része akkorra vonatkozik, ha már ismeritek valamennyire egymást, és tutira bejössz a csajnak, én még nem ismerem, és még szerintem kb épp annyit tud rólam, hogy létezem, mert mint mondottam nem sokat látjuk egymást.
2009. szept. 25. 14:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Lényegtelen. Neked kell kezedbe venned a sorsod. Attól még, hogy egy lány nem jelez oda lehet menni, hozzá és vonzalmat kelteni benne.

Ha magabiztosan, dúminánsan, nagy energiaszinttel mész oda hozzá eszébe nem jutna kiröhögni. Inkább örül, hogy megszólították.

2009. szept. 25. 14:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Na igen utolsó hozzászóló rátapintott a lényegre... Csak azért ebben az esetben is ad jelet a lány ha beszéltek vele, engem ez érdekelne.
2009. szept. 25. 14:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát erre már tényleg csak annyit tudok mondani, hogy pua.hu fórum.

De nagyon nem szeretem ezt ide irkálni. :D

2009. szept. 25. 15:05
 8/10 A kérdező kommentje:
Tényleg ha már írtad a pua dolgokat... szerinted azok mennyire működnek?
2009. szept. 25. 15:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, én pontosan olyan jeleket írtam, amiket akkor ad, ha beszélgetsz vele... Nem figyelsz eléggé.

Bővebben privátban vagy az előttem szóló által ajánlott helyen tudsz érdeklődni, konkrétabb helyzetekről.

(A másik válaszoló már rég gyanús volt, hogy beépített ember ő is, túl jókat válaszol :P)

2009. szept. 25. 21:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Na ez a kérdés momentán engem is érdekelne ;). Szerintem ha 1 lány szemezik az már tutira jelzés, hogy szeretne flörtölni.
2010. jún. 2. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!