Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szerint, Szálasi Ferenc, Benito Mussolini, Adolf Hitler jó képű volt vagy volt bennük vmi karizmatikus?
9#
Remélem hasonlóképp végzed!
:)
Amíg hittel és becsülettel élsz (a nemzet szolgálatában),addig ne, kell aggódni, mert Isten veled van!
Nos,gondoltam,h ez a "menő" dolog kozrejatszott,pont ezert kerdeztem ra a külsejükre!
Isten nyugasztalja őket!Több ilyen ember kellene a világnak!(bar nehany dolgot azert mérsekelten kellene végrehajtani..)
Hát nem tudom,lehet egyszer politikus leszek,de előbb mindenképpen mérnökként fogok tevékenykedni egy jóideig.
"Amíg hittel és becsülettel élsz (a nemzet szolgálatában),addig ne, kell aggódni, mert Isten veled van! "
Én leszarom a nemzetet, most akkor a Pokolra fogok jutni, és nem bánom. :D
Több ilyen ember kellene??
Bízom benne,hogy sosem jutsz olyan pozícióba,ahol bárki életébe beleszólásod lehet..
Hit és becsület, na meg Isten.. ezeket a kifejezéseket nem lehet egy szövegkörnyezetben használni a fent említett emberekkel!!
6 komolyabb balesetet éltem tul :D és pár aprót,3szor akartak cigók lekéselni...asszem Istennek is köszönhetem, hogy élek.
Nem fogsz pokolra jutni,de elég szar lehet magaddal lenni egy életen át.
Járjatok kicsit jobban utana Szálasi nemzetvezetőnknek...rájöttök h nem ő volt a nagy gonosz...
Egyébként olyan pozicioban vagyok/leszek,szal asszem bebukta minden olyan ember aki a nemzet ellen van,legyen az barmilyen származású ;)
Aki pedig a nemzettel van az részesül a nemzet által termelt jólétből /gyümölcsből...szintől függetlenül.
Miért ne lenne joga egy buszon ülni egy cigámynak ha épp a munkába tart amiből eltartja a családját és fizeti az iskolai tanulmányát a gyerekének?!Ezzel már ő is a nemzet megmaradását segíti,igy joga van ugyan ahoz amihez nekem...
"Az viszont h jegy nelkül utazik odajon es kiakar rabolni én ledobom a buszról és rám akarnak rendőrt hívni "(ez nem szemelyes eset ,de hasonlo volt )
"Hit és becsület, na meg Isten.. ezeket a kifejezéseket nem lehet egy szövegkörnyezetben használni a fent említett emberekkel!!"
Pedig ők tették a legnagyobb szolgálatot az Úrnak.
Utolsó,remélem te is pesti vagy és tettrekész vagy, mert itt Pesten kezdenek elfajzani a férgek,kitartás!
Ilyen emberek kellenek még a világra!Nem kell megbánás ha a hazádért és Istenért halsz meg!
Mint tudjátok a nyilaskereszt győzelemre visz,ezért is...
nekem kinézetre Hitler tetszett legjobban, fiatal korában...ha nem lett volna már akkor is olyan ratyi bajsza, még jó lett volna.
A többi nem tetszik.
Az amúgy tény, hogy mindegyikük nagyon jó szónoki képességgel rendelkezett, jól manipulálták az embereket,részben emiatt is lehettek olyan népszerűek a nők körében is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!