Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok úgy bulizni hogy épp megvolt? Nem volt kellemetlen?
Figyelt kérdés
szombaton bulizni megyek de pont meg fog jönni.. és a bulit meg már nem tudom lemondani.. nagyon kellemetlen így bulizni?2009. szept. 25. 11:21
1/8 anonim válasza:
ugyan miért lenne kellemetlen?:D felraksz tampont és észre sem veszed.
2/8 anonim válasza:
kicsit vissza kell fognod magad, nehogy véres legyen a srácok ujja
3/8 anonim válasza:
Tampon és indulhat a buli.Én soha nem vettem észre,hogy zavart volna.:)
4/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat..:) másodiknak üzenem h : ha ha ha .. :)
hát akkor.. mehet a buli:D
2009. szept. 25. 11:35
5/8 anonim válasza:
a tampon tényleg jó ötlet, ha még így is félsz, akkor tegyél alá egy tisztasági betétet, ezt a carefree-t tudod :D és hidd el, olyan érzés lesz, mintha meg se lenne :)
6/8 A kérdező kommentje:
rendben..:) köszönöm:) :)
2009. szept. 25. 12:36
7/8 anonim válasza:
Én életem legjobb koncertjén voltam úgy, h megvolt és nem tamponnal, mert a tampontól én rosszul leszek. Nem volt zavaró, rohadt jól éreztem magam, többet kell mosdóba járni. Ennyi. Ez egy sima buliban még annyira sem zavaró, mint egy koncerten. Egy buliban nem sok mindenről maradsz le amiatt.
8/8 anonim válasza:
Tampon fel,alá tisztasági a biztonság kedvéért és mehet a buli(: Csak ne felejtsd el időben cserélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!