Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Szerelmes lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szerelmes lenne belém a legjobb barátom miközben én nem biztos, hogy heteró vagyok?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves csaj vagyok. Nem teljesen vagyok biztos abban, hogy melyik nem felé érdeklődöm. http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__42.. ez is az én kérdésem.(Ez csak kiegészítés képpen) Szóval legbelül örlődöm azon, hogy most mi vagyok. Leszbikus? Biszex? vagy egyik sem? Van egy másik lány az osztályból aki folyton ölelget.De nem csak néha, hanem állandóan és van, hogy percekig nem enged el a karjaiból, de iránta nem vonzódom, igazából csak jóban vagyunk meg pár órán mellettem ül. A legjobb fiú barátom pedig mindig amikor látja, hogy átöleljük egymást mindig beszól, hogy mi van leszbik megint ölelkeztek? Nem tudom, hogy viccnek szánja-e vagy tényleg zavarja. Azt tudni kell, hogy rengetegen mondták már, hogy összeillenénk és sokan állítják, hogy a srác többet érez irántam. Mit tegyek? Lehet, hogy ő másképp tekint rám? Össze vagyok zavarodva! Segítsetek!!

2013. ápr. 20. 14:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy ha érez valamit, nem akarja a barátságotokat ezzel elrontani.
2013. ápr. 21. 15:27
 12/19 A kérdező kommentje:
ha így lenne, hosszú távon úgyis kiderülne..
2013. ápr. 21. 16:04
 13/19 A kérdező kommentje:
Hétvégén egy pár sör után amikor már nem voltunk egészen józanok az egyik csaj a társaságból azzal kezdett el minket cseszegetni, hogy nagy a szexuális vonzalom közöttünk..olyanokat mondott, hogy ne így szóban pettingeljetek..ráadásul el is híresztelte egy pár osztálytársunknak az egészet. Semmi nem történt, de jó páran ezen csámcsogtak. Szerintetek, ha semmi nem volt honnan vette?:0 Csak szimplán hülyültünk egymással 3 m távolságól:D
2013. máj. 2. 20:48
 14/19 A kérdező kommentje:
Barátnője lett és egy oltári nagy bunkóvá vált!Olyat tett, amit egy ideig nem fogok tudni megbocsátani neki. Nagyot csalódtam benne. Ez méltó lezárása a közöttünk lévő kapcsolatnak.Akármi is volt..csak gondoltam leírom, hátha valaki követte a helyzetemet.
2013. máj. 22. 15:33
 15/19 anonim válasza:
Én végig olvastam mind2 kérdésed és igazából az jött le,hogy a srácnak (annak ellenére,hogy másik csajjal jött össze) nagyon is tetszettél,csak mivel barátok voltatok így nem akarta elrontani, és mivel most mással van és irántad nem tényleges barátságot érzett valószínűleg ezért egy fasz. A másik dolog, nyilván csak ezt a két kérdésnyi információt tudom rólad,de szerintem te inkább a lányokhoz vonzódsz.( Nem akarlak befolyásolni,csak tapasztalat ;) )
2013. máj. 28. 21:35
 16/19 A kérdező kommentje:
De 2 éve a legjobb barátom volt..nem volt olyan nap amikor nem együtt lettünk volna egész nap a suliban, nem együtt mentünk volna haza, nem találkoztunk volna délután. A lánnyal azóta szakítottak, de ezt nem tőle tudtam meg mert már nem beszélünk. Szóval érdemes volt megbántania.Az, hogy kikhez vonzódom továbbra sem biztos..eddig lazán kezeltem a kérdést,de mostanában azt érzem, hogy el akarom nyomni magamban a dolgot..
2013. máj. 29. 14:39
 17/19 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy jó ötlet elnyomni saját magad. Én is így kezdtem,nem tudtam elfogadni,hogy a lányok iránt is vonzódom, teljesen összezavart. Elég nehéz feldolgozni,mert az emberek még nem elég elfogadóak ahhoz,hogy ez természetes legyen és ne kínszenvedés. Én szép sorjában kezdtem coming out-olni a legjobb barátaimnak és sokat segítettek benne,hogy elfogadjam saját magam. Mára már könnyen felvállalom,ha kell,de nem dörgölöm mindenki orra alá :) Remélem összehoz a sors téged sokkal jobb emberekkel is, mint akik csak megbántani tudnak és kihevered ezt a storyt.
2013. szept. 20. 13:46
 18/19 A kérdező kommentje:
Én még nem mondtam el senkinek..ez így nehéz! Nem merem még senkinek elmondani az érzéseimet. Remélem majd jön valaki, aki segít ebben és ad egy lökést hátulról :) Köszönöm, hogy írtál.
2013. okt. 27. 13:06
 19/19 anonim válasza:
Szia..na tortent azota valami? :)
2014. szept. 22. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!