Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ribanc vagyok?
Figyelt kérdés
Van egy fiu beszelgettunk..egyiknaprol a masikra eltunt..nem jar fel sehova..en meg osszejottem egy masik sraccal..(azzal akartam volna aki eltunt..)de ugy erzem dobom egy 3 dik miatt :D eddig 3 napot ''jartunk''2013. ápr. 20. 13:21
4/14 anonim válasza:
Mért annak érzed magad? Egyébként mennyi idősen produkálod ezt?
5/14 The Other válasza:
Gondolom, hogy te még a kislánykorszak, "jaj, mindenképp járnom kell valakivel, hogy ne csúfoljanak" részét éled...
6/14 A kérdező kommentje:
2 honapja lett egy komoly kapcsolatomnak vege es meg nem is tudom h mit is akarok igazan akivel most vagyok o is komoly kapcsolatot szeretne visoznt en ra jottem h nem szeretnem..a 3 kal egy lazabb kapcsolat lenne.. amugy 17L :) 1 evig voltam a baratommal o dobott egy csaj miatt..
2013. ápr. 20. 13:28
7/14 A kérdező kommentje:
bocsanat viszont* es igen kicsit annak erzem magam..
2013. ápr. 20. 13:29
8/14 anonim válasza:
kissé úgy tűnik, mintha büszke lennél magadra, hogy így viselkedsz..
szerintem az hogy így áltatod szegény pasikat, ribi vagy. mindenesetre te tudod :)
9/14 anonim válasza:
Nem, csak kicsit mozgalmas a szerelmi életed. Egyébként 17 évesen komoly kapcsolat... tudod a komoly kapcsolat ott kezdődik, hogy min. 2 éve együtt vagy valakivel és együtt is éltek és vannak konkrét tervek a közös jövőre nézve. Csakhogy tisztázzuk...
10/14 A kérdező kommentje:
Voltak kozos terveink,elso perctol szerelmes voltam,volt belem( mar ki tudja?h igaz volt e..?)es nem eltunk egyutt de csak a suli miatt..
2013. ápr. 20. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!