Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak? (a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? (a többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel egy táborban futottam össze, egy csapatba kerültünk és egész jól elbeszélgettünk. Kiderült, hogy nagyon jól kijövünk és nagyon sok a közös témánk, én meg még sosem találkoztam olyan sráccal akivel még csak hasonlított volna az érdeklődési köröm, mert a mi környékünkön ilyen srácok nincsenek :/ Aztán az is kiderült, hogy barátnője van. A tábor után (egy iskolába jártunk) sokszor összefutottunk és beszélgettünk, volt mikor megkérdezte meddig van órám és velem ment le a buszmegállóig. De aztán nem beszéltem vele annyit és már csak köszöntünk egymásnak nem igazán beszélgettünk. Két hónap múlva szakított a barátnőjével, és akkor jöttem rá, hogyha akkor nem hagyom volna annyiban és többet beszélgettem volna vele, akkor sokkal könnyebben jöhetnék vele össze. Újra elkezdtem vele beszélni de már nem volt olyan mit régen és sokkal félénkebb volt. gondoltam még van időm, de átvették egy másik iskolába, és így az iskolában nem találkozom vele, ahhoz meg hogy elhívjam valahová nem vagyunk elég jóban és nincs is hozzá elég bátorságom. Most facebookon beszélek vele néhányszor, de utálok chatelni mert nem látom a reakcióját mint személyesen és nem tudom, hogy mit csináljak mert ő a város másik felén lakik. :/

2013. ápr. 20. 09:23
 1/5 anonim ***** válasza:
a város másik felén?az aztán akadályozó tényező.
2013. ápr. 20. 09:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Mivel ez budapest ezért nem nehéz eljutni a város másik felébe. De csak ezért írtam mert nem nagyon tudok vele összefutni, mert nem lakik túl közel. Csak viszonyítás képen írtam.
2013. ápr. 20. 09:32
 3/5 anonim ***** válasza:
találkozzatok hívd el valahova a többi majd adja magát.
2013. ápr. 20. 09:35
 4/5 Polipop ***** válasza:
Ha érdekled, szerintem keressen meg ő.
2013. ápr. 20. 16:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Az a bajom, hogy nincs meg a telefon száma, és szerintem nem vagyunk olyan jóban, hogy elhívjam akárhová is, pláne nem facebookon.
2013. ápr. 21. 13:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!