Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is ribanc vagyok?
Figyelt kérdés
16L barátok száma 3 CSAk smár,szűz,soha nem volt részeg,soha nem volt 1éjsazkás kaland.
1.barátom kora: 17 én 16. 2.barátom: 25f én 16L
3.barátom: 22f én 16L szerintetek?
csak azért kérdezem mert mindenki aztmondja a suliba h HATALMAS ribanc vagyok
2013. ápr. 19. 22:59
11/15 anonim válasza:
Nem ők értették félre,hanem te írtad érthetetlenül.:D Amúgy akkor már értem,hát 16 vagy és 25 és 22 éves pasid is volt.Mennyi ideig?:D ha 2 hétig akkor se mondják okkal,de azért ekkora korkülönbség ilyen korban nem kéne.:DD
12/15 anonim válasza:
Hát a leírtak alapján nem. De ha hétfőn az egyik, szerdán a másik pénteken meg a 3. akkor viszont szűz K vagy. És az még rosszabb mint egy ribi. De ismételem csak akkor ha az a 3 gyorsan követte egymást.
13/15 anonim válasza:
Még nem vagy az! De ne is legyél az!
14/15 anonim válasza:
Nem vagy ribanc :) ne butaskodjatok mar egy evben 3 pasi sok? szerintem nem..van olyan aki minden heten massal van akkor o mi ha nem ribanc? kedves kerdezo NEM vagy az ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!