Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első viszonzatlan szerelmem 1 évig, a második 6 évig, a mostani meg 2 éve tart. Másnak is van ilyen szerencsétlen szerelmi élete?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 20:47
11/15 A kérdező kommentje:
Nagyon jól ismertem őket! Most már aztán elég a kioktatásból! Egy egyszerű kérdést tettem fel, amire vagy igen vagy nem választ vártam! Ne nézzetek már ennyire hülyének, hogy nem tudok különbséget tenni a saját érzéseim között, és egy rajongást szerelemnek nézzek! Volt olyan is, igen, akiért rajongtam, és tudtam, hogy az rajongás vagy egy egyszerű fellángolás. Volt kapcsolatom is.
Na de mindegy. Azért köszi, hogy időt fordítottatok a kérdésemre, ha nem is kaptam rá választ. Ill. egyet, köszönöm.
2013. ápr. 19. 21:46
12/15 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok mint te,3 szor voltam szerelmes eddig,mindháromszor reménytelenül és mind a hármat megszenvedtem nagyon
13/15 anonim válasza:
legalább a csajok is szívnak :D én 4x voltam reménytelenül
19 évesen
(nincs mit az együttérzésért)
14/15 anonim válasza:
Én 5 éve érzem ezt,és mielőtt valaki azzal jönne,hogy nem is ismerem,8 éve elég jól ismerem és nekem senki ne mondja,hogy ez nem szerelem. És most pont azok találtak meg akik szerint nem is szerelem a viszonzatlan szerelem pedig rengetegen érezzük ezt...
15/15 anonim válasza:
igazad van utolsó,csak mi ismerjük igazán,akik voltunk/vagyunk reménytelenül szerelmesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!